תקנה 2 כאלה מתאים למדפסת שלך (אין משלוח חינם מתחת ל49$ באמזון לכן עדיף לקנות 2 אמור לצאת לך באזור ה150 שקל עם ההנחות בעמוד במידה ואתה קונה 2 וקצת פחות מזה אם תקנה 1 שתבין את ההבדלים...)מישהו יודע איפה אני משיג דיו בזול?
המקורי עולה הרבה כסף
אודה לעזרה
*אם זה לא המקום לשאול מתנצל ומבקש שיעבירו לאשכול המיועד
כבל רשת לא ? או שיש לך WIFI לא מכיר את הדגם הספציפי אבל זה לא אמור להיות מסובך...תודה רבה רבה.
יש מצב אתה יודע איך מחברים את המדפסת לרשת האלחוטית?
יש לי WIFIכבל רשת לא ? או שיש לך WIFI לא מכיר את הדגם הספציפי אבל זה לא אמור להיות מסובך...
אם יש לך WIFI במדפסת תזהה את המדפסת ברשימת הרשתות הזמינות במחשב ותתחבר עם סיסמא שלכאורה נמצאת איפשהו על המדפסת או באריזה שלה.יש לי WIFI
זה בדיוק מה שאני עושה הבעיה שבאותו רגע שאני עושה את זהאם יש לך WIFI במדפסת תזהה את המדפסת ברשימת הרשתות הזמינות במחשב ותתחבר עם סיסמא שלכאורה נמצאת איפשהו על המדפסת או באריזה שלה.
תנסה לחבר עם כבל רשת את המדפסת לראוטר שלךבעצם זה עבד לי עכשיו.
אבל זה מתנתק מהאינטרנט
כשאני מתחבר לWIFI של המדפסת
האם אין דרך אחרת??
בעצם זה עבד לי עכשיו.
אבל זה מתנתק מהאינטרנט
כשאני מתחבר לWIFI של המדפסת
האם אין דרך אחרת??
זה נקרא וויפי דירקט לא וויפי.תנסה לחבר עם כבל רשת את המדפסת לראוטר שלך
לא שאלתי אם אתה יודע לקרוא, שאלתי אם בדקת, כי לכתוב דגם מסיום באמזון זה הכי קל, למעשה אני כמעט 100 אחוז שזה לא יעבוד בערך מ-80 סיבות, אבל הראשונה שדגם 4120 בארה"ב ובארץ זה שני סוגי דיו- וד"ל
בדיוק בשביל זה יש אפשרות החזרה...לא שאלתי אם אתה יודע לקרוא, שאלתי אם בדקת, כי לכתוב דגם מסיום באמזון זה הכי קל, למעשה אני כמעט 100 אחוז שזה לא יעבוד בערך מ-80 סיבות, אבל הראשונה שדגם 4120 בארה"ב ובארץ זה שני סוגי דיו- וד"ל
לא כתבתי שא"א לקנות באמזון. כתבתי שזה ספציפי לא רלוונטי עבורו...בדיוק בשביל זה יש אפשרות החזרה...
לא כתבתי דגם מסוים באמזון, בדקתי בעמוד המוצר עצמו לאיזה מדפסות הוא תואם, נחיה ונראה...
(כבר הזמנתי בעבר דיו למדפסות באמזון אמנם לא לדגם הזה אבל לא נתקלתי בבעיות)
לא הבנתי אתה יודע בוודאות שזה לא מתאים? זה כבר סיפור אחר.לא כתבתי שא"א לקנות באמזון. כתבתי שזה ספציפי לא רלוונטי עבורו...
באמזון עד כמה שידוע לי מכניסים רק מוצרים טובים (דברים עם דירוג נמוך פשוט מטיסים משם בלי להתבלבל)זה
ואין לי מושג על טיב המוצר
מעולה אז יש לו מוצר מדיוק ומושלםבאמזון עד כמה שידוע לי מכניסים רק מוצרים טובים (דברים עם דירוג נמוך פשוט מטיסים משם בלי להתבלבל)
וגם אם אתה בספק אתה יכול תמיד לראות דירוגים ותגובות של לקוחות שקנו את המוצר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים