נכתב ע"י יהודית ס;2285863:יין מתוק נכון?
נכתב ע"י שולמית אור;2285512:כדי שלא יווצרו גושים מערבבים מראש את הקורנפלור עם מעט (ממש מעט) מי ברז.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2286081:בטלזסטון זה אכן אינסטנט פודינג.
אני הרגשתי את זה מיד - בטעם, וגם הטבחית אמרה לי.
בעבר העלו פה לפורום (נדמה לי הניק - נוי) מתכון לפודינג פשוט מאד, אבל טעים במיוחד:
מתכון 1,2,3:
על כל כוס חלב - מוסיפים 1 כפית קקאו, 3 כפיות סוכר (אי שמה טיפה יותר).
מרתיחים. כשמבעבע - מוסיפים 2 כפיות קורנפלור מומסות במעט חלב קר.
מערבבים עוד כחצי דקה - זה מסמיך מהר מאד.
זהירות, זה ממכר! וזה מנפח!
חני
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2286081:בטלזסטון זה אכן אינסטנט פודינג.
אני הרגשתי את זה מיד - בטעם, וגם הטבחית אמרה לי.
בעבר העלו פה לפורום (נדמה לי הניק - נוי) מתכון לפודינג פשוט מאד, אבל טעים במיוחד:
מתכון 1,2,3:
על כל כוס חלב - מוסיפים 1 כפית קקאו, 3 כפיות סוכר (אי שמה טיפה יותר).
מרתיחים. כשמבעבע - מוסיפים 2 כפיות קורנפלור מומסות במעט חלב קר.
מערבבים עוד כחצי דקה - זה מסמיך מהר מאד.
זהירות, זה ממכר! וזה מנפח!
חני
נכתב ע"י ca1;2286385:ואם כבר עוסקים באוכל של טלסטון , מה המתכון של הגבינות המגוונות שהם מביאים , ורוד , צהוב , וניל עם שוקולד - נראה לי
אשמח אם יש למישהו מתכון
תודה מראש
נכתב ע"י userit;2289106:סליחה - אבל מה התועלת בדייסה כזו? זה לא מזין ולא מועיל. למה לא מכינים דייסה עם שיבולת שועל וכדו'? נשים הולכות לבית החלמה כדי לאכול פודינג שוקולד וגבינה מעורבבת עם באדי?
1. למישהי חסר ק"ג אחרי לידה?
2. בית החלמה לא רואה חשיבות במתן אוכל בריא ומזין ליולדות החלושות והמניקות?
גם בורקס נותנים שם?
נכתב ע"י userit;2289106:סליחה - אבל מה התועלת בדייסה כזו? זה לא מזין ולא מועיל. למה לא מכינים דייסה עם שיבולת שועל וכדו'? נשים הולכות לבית החלמה כדי לאכול פודינג שוקולד וגבינה מעורבבת עם באדי?
1. למישהי חסר ק"ג אחרי לידה?
2. בית החלמה לא רואה חשיבות במתן אוכל בריא ומזין ליולדות החלושות והמניקות?
גם בורקס נותנים שם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים