אני מחפשת רשימה רשמית מטעם המדינה.נכתב ע"י אות לי;1588101:הצלה,ביטחון,חשמל,מים וכדו' לא נראה לי שעיצוב גרפי נכלל..
אם לדייק יש אפשרות נוספת לקבל רק 150% ובנוסף יום חופשה חילופי.
נכתב ע"י שריל'ה;1588108:מה לגבי יום רביעי?
יום עבודה מלא ורגיל?
נכתב ע"י אות לי;1588086:עבודה במהלך החג
עובד שמקום עבודתו כלול ברשימת המקומות שיש להפעילם ביום העצמאות והוא עובד בחג, זכאי לגמול בגין עבודתו, ובנוסף ליום חופשה חלופי (או תשלום של 200% בגין העבודה בפועל ובגין השבתון).
/QUOTE]
איך מחשבים ה200% תשלום?
לפי שעות שעבדתי בפועל ביום הזה או לפי איך הייתי אמורה לעבוד?
ז"א אם בד"כ אני עובדת 5 שעות ביום. ולו לא הייתי עובדת הייתי מקבלת על 5 שעות.
אבל אם כן עבדתי -והפעם 7 שעות (על פי בקשת המעסיק)
האם אני מקבלת עבור 14 שעות או 7 + 5 שהוא 12 שעות?
אשמח לקבל תשובה פלוס מקור.
נכתב ע"י dk;1588880:יצויין כי פסק דין זה אינו מנומק ואינו מסביר מדוע התמורה עבור עבודה ביום העצמאות הינה 150% בלבד. כמו כן, פס"ד זה ניתן בבית הדין האזורי לעבודה ועל כן הוא אינו מהווה הלכה מחייבת.
נכתב ע"י מיכל123;1591533:אם לפי שיטת הב"ד האזורי חייבים רק 50 %, לפי ה"הלכה" (עפ"ל) אפשר לומר קים לי כהב"ד האזורי ?
נכתב ע"י גפ"ן;1591621:מיכל, לא הבנתי את הלמדנות והכוונות, אבל, אתה כמעסיק, בבקשה אל תנהג בחשבון ה-150%, אין בזה שום שום הגיון, כי הרי אם העובד לא היה עובד בכלל היה מקבל 100%, יוצא א"כ שעבור יום עבודה בפועל קיבל על כל שעה שלו 50% מהשכר הרגיל. לא בושה?
קח בחשבון שבימים אלו אין מעונות, גנים, בי"ס, מטפלות, אז צריך לדאוג לבייביסיטר שגם לה יש לשלם 20-25-30 ש"ח לשעה (תלוי בגיל הילדים ובמעמד המטפלת אשה/בחורה), ואז את רוב או כל השכר של אותו יום נתת לה . אני במקום העובדים במקומות אלו שלא חייבים לעבוד אבל הבוס מבקש, לא הייתי באה לעבודה , ותגיד שאני לא צודקת!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים