תעזוב את המשלוח, הם מוכנים לתת לך סיריאלי של 64 ביט בלי תוספת תשלום ? אם כן תגיד להם שיש לך את הדיסק ושישלחו לך הקוד במייל או משהוא כזה.נכתב ע"י sms;377238:תודה! אבל הלינקים לא עובדים, סטארס האם אצלך עבד הלינקים או שרק אצלי לא?
האם יש למשהו את התוכנה מקורי? והוא יכול רק להשאיל לי את הדיסק ? (64 ביט)
פשוט קניתי בטעות של 32 ביט ואני צריכה של 64 ביט, דיברתי עם מיקרוסופט והם רוצים 30$ דמי משלוח.............
ויש לי מספר סריאלי חוקי
נכתב ע"י bris;377429:תעזוב את המשלוח, הם מוכנים לתת לך סיריאלי של 64 ביט בלי תוספת תשלום ? אם כן תגיד להם שיש לך את הדיסק ושישלחו לך הקוד במייל או משהוא כזה.
נכתב ע"י אברהם;377711:זה לא יעבוד לך.
הסריאלים של 32 bit שונים משל 64 bit
והם יתנו לך סיריאלי חדש ? כי כבר אמרו לך שהסיריאלי שיש לך לא יעבוד.נכתב ע"י sms;377718:או קיי, דיברתי עכשיו עם מייקרוסופט והם אמרו שזה יהיה חוקי להלוות ממישהו אחר את דיסק ההתקנה בתנאי שזה יהיה אותה גירסה (OEM HOME) ולהתקין
תודה לכל העוזרים!
אשמח אם מישהו שיש לו את הגירסה המתאימה לשלי (חוקי כמובן) יוכל להשאיל לי (64 ביט)
נכתב ע"י trew;378199:אולי זה לא שלא רוצים לעזור לך?
אולי לכולם יש פרוץ ואז אין נפקא מינא?
הייתי נותן לך את שלי רק שהוא גם פרוץ
הפריצה אצלי היא לא עם סיריאלנכתב ע"י א.ישראל;378207:אז תן לה את הפרוץ
אם יש לה רשיון, אז לכאורה אין שום מגבלה להתקין פרוץ
נכתב ע"י bris;378672:אם טוב לך באנגלית אני יכול למצוא לך הרבה לינקים לזה ברשת, אם את מוכרחה דווקא עברית קצת יותר בעייתי.
הנה כאן למשל
http://www.katzforums.com/showthread.php?t=1812951
את יכולה להוריד את זה עם JDOWNLOADER.
נכתב ע"י trew;378685:הפריצה אצלי היא לא עם סיריאל
המערכת שיש לי זה מה שמייקרוסופט נותנים לחברות הגדולות להתקין על מחשבים ניידים ז"א שהוא מזייף את הזיהוי של המחשב כדי שיוכלו להתקין עליו והוא יהיה חוקי
מה כן אם יש לה חוקי אז לא נראה לי שיש בעיה להשתמש בלא חוקי אם כך את יכולה לציין מאיזה אזור או אולי בפרטי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים