המינון שונה אצל כל אחת.המינון הוא:
2 בערב, 1 בבוקר ואחד בצהריים.
הכל נכתב מתוך ניסיון של מאות נשים במשך השנים האחרונות ובהמלצת הרוקח שרוקח את התרופה הישראלית.המינון שונה אצל כל אחת.
בד"כ ממליצים להתחיל בהדרגה, לראות אולי מספיק רק אחד בלילה, או אחד בלילה ואחד ביום וכו'.
שווה להתייעץ עם רופא נשים.
אני התכוונתי להתחלת הנטילה.עדיין לפעמים יכול להיות שוני בין הנשים
אצלי היה הרבה יותר יעיל לקחת את המנה של השתיים בצהריים, כי הבחילות החמירו בערב ולא בבוקר.
לכן לדעתי כדאי לשים לב מתי הבחילות מתחזקות, ולקחת שתיים במנה שלפני
גם הכמות בהתחלת הנטילה יכולה להיות שונה מאחת לשניה.אני התכוונתי להתחלת הנטילה.
לקחת על קיבה ריקה כמו שכתוב?קודם כל מתחילים בערב ולא בבוקר.
המינון הוא:
2 בערב, 1 בבוקר ואחד בצהריים.
ו-להקפיד כל היום!!!:
לשתות כמויות קטנות(חצי כוס מים כל חצי שעה, קשה אבל שווה!!) במשך כל היום כדי לא לייבש את הקיבה ולו לרגע אחד.
תרגישי טוב ובשורות טובות!
כדאי לך להתייעץ עם הגמחי"ם של הדיקלקטיןלקחת על קיבה ריקה כמו שכתוב?
האם בסדר לאכול מיד אח"כ?
כבר עדיף להקיא.תופסת טרמפ על האשכול - התחלתי דיקלקטין לפני יומיים, לא הקאתי מאז בכלל (בניגוד לכ 10 הקאות ביום לפני כן) אבל מרגישה כל הזמן בחילות מטורפות, טעם נוראי בפה ותחושת סחרחורת על סף עילפון
מישהי מכירה את התופעות הללו? מה עושים?
אוי לי כך ואוי לי אחרת...
ממש לא עדיף להקיא,
מי שלא חוותה את זה לא מבינה.....
הסבירו לי שם שאם הגוף ריק בלי אוכל ושתיה אז הכדורים פשוט לא יעילים.
וגורמים לבחילות,
העילפון והסחרור בדר''כ עובר אחרי יומיים (לי עבר אחרי יום.....)
אבל רק בתנאי שזה נכנס ולא יוצא ושיש בגוף מספיק תזונה.
החמישה ימים הראשונים קצת יותר קשה עד שהגוף מקבל את זה,
אחרי זה בעז''ה תרגישי כמו בן אדם רגיל (כמו,לא ממש.......)
לי באמת הדיקלקטין לא הספיק לבד והשילוב יחד עם זופרן היה מושלם,
וג''כ עזר לי רק אחרי אשפוז וערוי נוזלים,
התחלתי לחיות אחרי האשפוז ששם נותנים את הזופרן וזנטק דרך הוריד
וכמובן מלא נוזלים,
אשמח לעזור ולתת פרטים רבים מנסיון......... אפשר בשמחה לפנות אליי,
איך לא התייבשת?! זה לא הגיוני!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים