- הוסף לסימניות
יש רופאים שאורמים במצב כה לקחת 35 טיפות אחת לשבועמענין לשמוע...
כי אני כמו סמרטוט ולמרות שגם הברזל נמוך כנראה זה יותר מה-D
תודה לכן!!!
יש רופאים שאורמים במצב כה לקחת 35 טיפות אחת לשבועמענין לשמוע...
כי אני כמו סמרטוט ולמרות שגם הברזל נמוך כנראה זה יותר מה-D
תודה לכן!!!
אני כותבת לך באישימישהי מכירה גמ"ח בבני ברק? אני לא זוכרת איך השגנו בעבר, והתור לרופאה רחוק. אני רוצה להתחיל לקחת כבר
אני בהלם ממספר התגובות כאן. לא ידעתי שזה כ"כ נפוץ.
בסביבה הקרובה שלי אני לא מכירה אף אחת כמוני, וגם בעלי היה בהלם בהתחלה, מכיר רק קצת בחילות מאחיות/גיסות
אצלי הפוךאני לקחתי בהתחלה לפי המלצת הרופאה 2 לפני השינה ולא עזר בכלל
לאחר שסיימתי חבילה שלמההרופאה אמרה לי לקחת אחד ב6 בערב ואחד בבוקר
יום אחרי שהתחליתי לקחת בצורה הזו זה עזר פלאים ונעלמו הבחילות
מקפיצה..
בהריון הקודם סבלתי מהקאות חוזרות והתייבשות וכל נפלאות ההיפראמזיס..
סיפרתי בעבודה בשבוע 7, פשוט כי הפסקתי לדרוך שם. הייתי סמרטוט במיטה כל היום
התחלתי לקחת דקלקטין שהשגתי בגמ"ח וחוץ מלהרדים אותי הוא לא עזר.
עכשיו אני קוראת כאן שהתופעות של השינה והסחרור חולפות.
1. אני לקראת התקופה הזו שוב, וקיבלתי המלצה להתחיל את הכדור לפני שהתופעות מתחילות. זה נכון? מישהי יודעת על זה משהו?
2. אני פוחדת להתחיל לקחת סתם, אולי ארגיש יותר טוב הפעם?
לגבי זופרן- שמעתי חוות דעת שלא מומלץ לקחת כי אין שום מחקר שהכריע שהכדור הזה לא מזיק. ודווקא בשבועות הראשונים, כשהמוח מתפתח, זה הסיכון הכי גדול.
1. פרופ' גידי קורן, שהיה מהמסייעים ליבוא הדקלקטין, אומר כך. שממחקרים הם ראו שאם מתחילים את הכדור לפני בוא התופעות, התוצאות טובות יותר. (הוא גם מנהל את 'מאדריסק', מרכז הייעוץ באסף הרופא ללקיחת תרופות במצבים מיוחדים).
2. יכול להיות שתרגישי יותר טוב הפעם. בדרך כלל קורה להפך, שהמצב רק מחמיר. אבל למה לא לקוות לטוב...
3. כתבת שניסית את הדקלקטין מהגמ"ח, שהוא הרכבה עצמית של פירידוקסין ודוקסילאמין (כתבנו על זה המון באשכולות דומים). אם לא עזר לך, אולי תנסי הפעם את הדקלקטין המקורי? רוב הקופות נותנות אותו די בקלות.
4. אם הכדור הרדים אותך מאד, ואת זה אני כותבת בזהירות, יכול להיות שהמרכיב של הדוקסילאמין היה במינון גבוה מדי בשבילך. אולי שווה לך לנסות לקחת רק פירידוקסין (ויטמין B6), או פירידוקסין עם קצת דוקסילאמין? בכל מקרה, שזה יהיה תוך התייעצות עם אנשי מקצוע.
5. הזופרן באמת לא נועד לכל אחת. בוודאי לא למי שמרגישה שהיא יכולה להתגבר בלעדיו. נותנים אותו (או לפחות אמורים לתת), רק לכאלו שמגיעות למצב חמור של התייבשויות קשות ותופעות לוואי נוספות, שמסכנות את האם והתינוק בצורה וודאית.
6. מזל טוב! שתהיה תקופה שמחה, מאושרת, שתסתיים במתנה המופלאה בעולם!
וואו כמה מידע מועיל!!!! תודה רותי!!
מה שנותנים בקופה זה הדקלקטין המקורי? אני הבנתי שהפוך, בגמ"ח יש את המקורי ובסל הבריאות מחזיקים איזשהי גרסא ישראלית לדקלקטין (אולי אני טועה, זה רק ממה ששמעתי)
בהריון הראשון לקחתי את הישראלי - לא ממש עזר.וואו כמה מידע מועיל!!!! תודה רותי!!
מה שנותנים בקופה זה הדקלקטין המקורי? אני הבנתי שהפוך, בגמ"ח יש את המקורי ובסל הבריאות מחזיקים איזשהי גרסא ישראלית לדקלקטין (אולי אני טועה, זה רק ממה ששמעתי)
תזרמי עם ההרגשה שלך, אני התחלתי עם 2 בערב ואחד בצהריים, אחר כך עברתי לאחד מיד בבוקר ואחד לקראת 4,נראה לי שהכדור משפיע די מהר, ומשפיע על כל אחת באופן שונה, שאת רואה שאת לקראת הרגשה לא טובה... פשוט תקחי כדור, בהצלחה!!!טוב קיבלתי היום מרשם, הרופא טען שכדאי להתחיל בכדור אחד כל ערב, ואם לא עוזר אז מותר גם שלוש ביחד כל ערב
והרוקח בבית המרקחת טען לקחת ביום ולא בלילה
אני כבר מבולבלת לגמריי.
איך להתחיל לקחת?
טוב קיבלתי היום מרשם, הרופא טען שכדאי להתחיל בכדור אחד כל ערב, ואם לא עוזר אז מותר גם שלוש ביחד כל ערב
והרוקח בבית המרקחת טען לקחת ביום ולא בלילה
אני כבר מבולבלת לגמריי.
איך להתחיל לקחת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים