- הוסף לסימניות
בקרית גתלאחרונה שמעתי שיש בקוש
לדירות להשכרה באזורים החרדיים
כנראה היכן שחסידי גור מתגוררים
בקרית גתלאחרונה שמעתי שיש בקוש
לדירות להשכרה באזורים החרדיים
כנראה היכן שחסידי גור מתגוררים
אני גרה באמצע רחוב מיכאל יותר מרכזי מחרמון!יש פה שני נקודות ואתם צודקים חלקית.
שווי הדירות בהדר אמנם לא כל כך עלה וכבר הרבה שנים מתמחרים אותם באיזור ה10,000 ש"ח למטר (אבל גם זה לא משהו קבוע מאוד תלוי מיקום ומצב הדירה) אבל ברחובות החרדיים כמו חרמון וכדו' הוא כן עלה ויפה מאוד. (ואני מכיר דירות שנמכרו במחיר יפה מאוד)
מצב השכירות בחיפה כיום הוא מאוד קשה אין שום ביקוש באיזור החרדי לדירות ישנות להשכרה, כי גם מי שכבר מחפש דירה לשכירות יעדיף לשכור ב"נוה הדר" כי שם הוא מקבל דירה חדשה ובאמת "נוה הדר" כיום מלאה אין כמעט דירות ריקות אפי' שהלערכתי רוב השכונה זה דירות להשקעה (אז השקעה ב"נוה הדר" זה אולי שוה שתמיד תקבלו שכירות, אפי' שצריך לבדוק אחוזי תשואה ובזה אני לא מומחה)
מי שמדבר על רכישת דירות להשקעה בחיפה מחולקות וכדו' בכלל לא מדבר על שכונת הדר,אני גרה באמצע רחוב מיכאל יותר מרכזי מחרמון!
ולא עלה ב 6 שנים כמעט כלום
אומרת עובדות ותבדקו טוב
אני מכיר את חיפה ב"ה אני גר בה מספיק שנים וגם יש לי קשר קרוב לאחד התיווכים החזקים בחיפה. בכל אופן לא נעים אבל חרמון יותר מבוקש ממיכאל וזה עובדה,אני גרה באמצע רחוב מיכאל יותר מרכזי מחרמון!
ולא עלה ב 6 שנים כמעט כלום
אומרת עובדות ותבדקו טוב
אני מכיר את חיפה ב"ה אני גר בה מספיק שנים וגם יש לי קשר קרוב לאחד התיווכים החזקים בחיפה. בכל אופן לא נעים אבל חרמון יותר מבוקש ממיכאל וזה עובדה,
יותר גן עדן מלגור עם ערבים........לגור יחד עם החתולות נכון?
גן עדן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים