תודה רבה!מכירה משהי, שסבלה שנים.. בסוף הלכה לד"ר היימליך והתברר לה שזה מאלרגיה.
לוקחת תרופה אנטיהיסטמין שעוזרת לה.
שווה לבדוק גם בכיוון הזה.
תודה לך,אכפתית,
אם עדיין רלוונטי, לנו המליצה רופאת עיניים על מגבונים של ד"ר פישר. מעבירים אותם על קצות העפעפיים והם אמורים לפתוח את הנקבוביות אם זו אכן הבעיה.
אם את מירושלים אוכל למסור לך כאלו שנשארו לנו מנסיון (כמעט חבילה שלמה)
לא מדובר באבחון אלא השערה,תודה לך,
אני לא מירושלים
בכ"א- תוך כמה זמן אמורים לראות תוצאות
ומי אבחן את הבעייה?
יש את המוצר הזה:וכשזה מתקרר אחרי 5 דק זה כבר לא חם
ואני שואלת מה עושים עם דלקת עיניים כרונית של... חבר בגן
השנה היה קל לעקוב- אחרי כל סגר, בדיוק 5 ימים מהחזרה לגן- חזר הגדול עם דלקת עיניים. חמישה ימים בדיוק אחריו- נדבק גם הקטן..
בהתחלה עוד ניסינו לטפל שוב ושוב בכל מיני פתרונות אבל לא מדי עזר. אני די מיואשת. לא מציק לו אבל זה לא נעים ולא אסתטי.
לאחרונה התחלתי להתלבט האם הגיוני שאכן החבר הוא הגורם? וזה גם מה שלא נותן לזה לעבור כי הוא נדבק שוב ושוב?
או שאולי אני סתם מעלילה והבעיה אצל הילד שלי...?
שלום אכפתית,שנים שנים שיש לי דלקת עיניים- זאת אומרת הפרשות מהעיניים.
בד"כ לא שורף או כואב ולא אדמומי.
אך מטריד ולא נעים, בפרט בקימה בבוקר ולפעמים גם בשעות הערב מתגבר.
ד"ר דיסטניק מב"ב הגדיר אותה ככרונית ואמר שאין מה לעשות (לפני איזה 9 שנים)
(רק לנסות עם כרית חימום שקונים בסופר פארם, לחמם במיקרוגל ולהניח על העיניים כל יום למשך רבע שעה
הבעיה היא שכשזה יוצא מהמיקרוגל זה רותח, וכשזה מתקרר אחרי 5 דק זה כבר לא חם
חוץ מזה שיש לזה ריח מסריח. וגם הוא אמר לי לא לצפות לתוצאות רק לאחר שנה כמדמוני...)
מאד הייתי רוצה להתפטר מזה!
יש עצות מבעלי ניסיון או מבינים בעניין?
מאד מעניין אותי ללמוד מהנסיון שלך על דלקת עפעפים.@אכפתית
אם אכן מדובר בדלקת עפעפיים כרונית, יש לי ניסיון רב עם זה.
אנחנו עברנו את הקומפרסים של סופר פארם, המגבונים של ד"ר פישר, תמציות תה, משחות ו טיפות עם סטרואידים, טיפות להגברת לחות וכו וכו.
וכן גם ניתוחון.
אבל יש לי תרופת קסם שהכי עזרה:
סוג של אנטיביוטיקה שלוקחים במינון מסויים והיא הורגת את החיידקים בקצה העפעפיים.
לא בטוחה שזה המקרה שלך, כי בדלקת עפעפיים יש פחות הפרשות ויותר יובש. הנקבוביות נסתמות..
בכל מקרה, שטיפה של העיניים והריסים היטב בשמפו תינוקות (גונסון) מאד עוזרת לניקיון של העיניים והעפעפיים ומונעת הרבה צרות.
מאד מעניין אותי ללמוד מהנסיון שלך על דלקת עפעפים.
אם זה בסדר מצידך, אשמח ליצור איתך קשר.
תודה רבה!
יש עצה ידועה מהרב יעקב אדלשטיין לשים את היין של הבדלה ותראו ישועותשנים שנים שיש לי דלקת עיניים- זאת אומרת הפרשות מהעיניים.
בד"כ לא שורף או כואב ולא אדמומי.
אך מטריד ולא נעים, בפרט בקימה בבוקר ולפעמים גם בשעות הערב מתגבר.
ד"ר דיסטניק מב"ב הגדיר אותה ככרונית ואמר שאין מה לעשות (לפני איזה 9 שנים)
(רק לנסות עם כרית חימום שקונים בסופר פארם, לחמם במיקרוגל ולהניח על העיניים כל יום למשך רבע שעה
הבעיה היא שכשזה יוצא מהמיקרוגל זה רותח, וכשזה מתקרר אחרי 5 דק זה כבר לא חם
חוץ מזה שיש לזה ריח מסריח. וגם הוא אמר לי לא לצפות לתוצאות רק לאחר שנה כמדמוני...)
מאד הייתי רוצה להתפטר מזה!
יש עצות מבעלי ניסיון או מבינים בעניין?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים