אכן.דל או לנובו זו לא השאלה הנכונה.
שניהן חברות טובות, ולשניהן יש סדרות מוצלחות יותר ופחות.
אם את לא ממש מבינה מה את צריכה, [וכך זה נראה מסגנון השאלה], מומלץ לקנות אצל טכנאי אמין שיברר מה את צריכה ויתן לך בדיוק את זה, ולא ידחוף לך מה שאת לא צריכה, וכך תקבלי גם אחריות ושירות כמו שצריך.
יש כאן בפורום כמה מומלצים,
אלו שעולים בראשי כרגע:
@bris
@פרסומון
@aridesk
בטוח שיש עוד מומלצים, על אלו אני יודע.
תודה מראש למגיבים
לי יש לנובו, טכנאי מומחה המליץ לי במיוחד על הדגם הזה,לנובו
וסליחה מדל. הם גם טובים
לנובו יותר קליל ונוח וגמיש
דעתי הפוכה משלך לגבי מחשב נייח.אם זה מחשב נייד רק DELL
רק להם יש את האפשרות למחשב שהוא נייד אבל גם חזק באמת.
מחשב נייח- זה כבר תלוי במפרט,
ותמיד עדיף להרכיב לבד-כלומר ע''י טכנאי אבל בהזמנה אישית ולא משהו מובנה.
נקודה מעניינת, אבל מהניסיון שלי מה שהורכב לבד במחשבה רבה ותכנון מקצועי עבד מעולה ונתן ביצועים מעולים.דעתי הפוכה משלך לגבי מחשב נייח.
עדיף מחשב מותג, אם אין בעיית תקציב.
אסביר גם למה אני חושב כך.
מחשבי מותג עוברים אין ספור בדיקות התאמה ובדיקות ביצועים, להתאמה מושלמת, לפני שהם יוצאים לשיווק, ולכן היציבות והביצועים שלהם יהיו טובים יותר, ממחשב מקביל שהורכב לבד.
הם עולים יותר, ולבד תוכלו להרכיב מחשב חזק יותר באותו סכום.
לכן בסוף השאלה היא כלכלית.
לא מסכים עם זה.דעתי הפוכה משלך לגבי מחשב נייח.
עדיף מחשב מותג, אם אין בעיית תקציב.
אסביר גם למה אני חושב כך.
מחשבי מותג עוברים אין ספור בדיקות התאמה ובדיקות ביצועים, להתאמה מושלמת, לפני שהם יוצאים לשיווק, ולכן היציבות והביצועים שלהם יהיו טובים יותר, ממחשב מקביל שהורכב לבד.
הם עולים יותר, ולבד תוכלו להרכיב מחשב חזק יותר באותו סכום.
לכן בסוף השאלה היא כלכלית.
עדיין אין פה שום דיוקעכשיו אדייק יותר את השאלה
דל וסטרו i7 SSD
או לנובו i7 מסדרת ThinkPad
תודה מראש למקצוענים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים