תודה. אני מניח שמי שממש מקצועי בתוכנה יכול ליצור דמות כזאת (בהנחה שהכין סקיצות מראש או שהדמות די ברורה בראשו) ב5-6 שעות. אני אישית די זרמתי איתה ואפינתי אותה תוך כדי עבודה. את הדמות אפשר להעביר לאחת מתוכנות התלת מימד הקיימות בשוק ולייצר איתה הנפשה. זאת התוכנה המובילה ליצירת פרטים ואפיון דמויות בתעשיית הקולנוע (לא רק בסרטי תלת מימד אלא גם בסרטים עם אנשים בשר ודם בהם משלבים דמויות מונפשות). יתרון משמעותי בתחום האיור הוא שהדמות יכולה לשמש אותך (במידה ואתה רוצה קו פשוט ולא תלת מימד) כבובת מודל לכל דבר. אתה יכול לבחון את הדמות מכל כיוון, להזיז אותה ולייצא תמונה של הפוזיציה הרצויה לך.נכתב ע"י מירי ו.;614899:מיוחד!!
איזה כשרון אדיר.
כמה זמן לוקח ליצור כזה דבר?
ולאיזה שימושים משתמשים בפיסול?
זה בדיוק כמו פלסטלינה על כל המשתמע מכך. צריך להזיז חלק חלק ולכוון אותו בצורה הרצויה. אם יודעים תוכנת תלת מימד אחרת העניין פשוט יותר כמובן.נכתב ע"י miri;615023:עוד קצת כדי להבין
אם רוצים מפסלים דמות אחת ואח"כ אפשר להשתמש באותה דמות לאורך הספר פעם יושב פעם מתכופף או רק לסובב 360 מעלות?
בטוח שלמקצוענים ממני יש דרכים טובות ונכונות יותר. אני מרנדר את הדמות על מסמך גדול עד כמה שניתן ומייצא. במסמך גדול מאוד קשה להזיז את הדמות. אני גם מניח שהרוב מרנדרים במאיה, מקס וכו' ואז מייצאים בגודל שהם בוחרים.נכתב ע"י a8524278;615382:מדהים!!!
שאלה קטנה דחופה לי מאד!
מהו גודל התמונה? אני מתמודדת עם בעיה להעביר מזיבראש לפוטושופ . כל דמות אני מעבירה יוצאת לי מדי קטנה. אני צריכה אותם בגודל 13 על 18 ברזולוציה 300 . הדמודויות יוצאות לי אחרי העברה ברבע מגודל זה. כיצד פותרים בעיה זה?
כמו שכתבתי עדיף לשאול מומחים ממני אבל אני מרנדר בBPR על שלב 5-6 ויוצא לי קובץ של 2132X1917 פיקסלים ( 75X67 ס"מ) ברזולוציה של 72. אני מעביר את זה לקובץ של 38 ס"מ ברזולוציה של 300. יש שם המון פונקציות ומשחק בהגדרות הרנדור אבל עוד לא ממש התעמקתי בזה.נכתב ע"י a8524278;616229:אני מרנדר את הדמות על מסמך גדול עד כמה שניתן ומייצא. במסמך גדול מאוד קשה להזיז את הדמות.
אני מגדירה בגודל עמוד: Documnt:
width-8191
Height-6144
לאחר רינדור והעברהאי מקבלת קבצים אומנם גדולים אבל :
800 pixels
600 pixels
Resolution-שבעים ושתים!
בהעברה נכונה לקובץ ל רזולוציה 300 התוצאה... עלובה!
אולי אתה עוה זאת אחרת?
תודה. התוכנה עצמה לא מסובכת יותר מידי (לפחות עד הרמה שאני הגעתי. יש עוד הרבה דברים שאני עדיין לא יודע) ולמי שאוהב לפסל היא תרפיה ממכרת.נכתב ע"י אלינור;617952:מקצועי ברמות!
וכל זה רק ממדריכים בנט?----![]()
נכתב ע"י ברק09;617962:תודה. התוכנה עצמה לא מסובכת יותר מידי (לפחות עד הרמה שאני הגעתי. יש עוד הרבה דברים שאני עדיין לא יודע) ולמי שאוהב לפסל היא תרפיה ממכרת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים