בס"ד
נראה שאף אחד לא באמת מבין מה קורה פה...
אם חבר'ה מעלים תמונות טובות, מקצועיות ויש מה ללמד ולשפר זה בסדר ואפילו מצויין.
אבל אם מישהו מעלה תמונות ממש ביתיות ללא כיוון ירוק למקצועי איזה ביקורת בונה אתם רוצים שנאמר לו? חוץ מללכת ללמוד צילום?
מה אני יכול לומר לבעל התמונה כאן?
לא לצלם רצפה.
לצלם מנמוך.
לבחור אובייקטים עם משמעות.
ללמוד לצלם עם אור נכון.
מה?
זה לא שייך. לאדם צריכה להיות מודעות מה רמתו בכל עניין ומקצוע. רחמים על אנשים שחושבים שיודעים לשים/לצלם/לצייר וכ"ו. אני מוכן להיות זה שיסביר נכוחה שיש להם טעות.
אבל לראות שוב ושוב את קישקושי הצילום הזה בפורום המתיימר להקרא פורום מקצועי, נמאס!
ולכל הצדקנים והצדקניות! כאן לא בית תמחוי/לשכת הסעד/הוראה מתקנת/פורום חבר'ה לדבר בכיף
את כל אידאולגיות הטוב לב שלכם והמאמי שלכם תשמרו לעצמכם! כאן פורום צילום מקצועי.
מי שלא מסוגל לעמוד בקצב מוזמן לצפות מהצד, להגיב מידי פעם (כמובן עם טעם וריח ולא לקשקש אם הוא לא מבין

וזהו.
אני, כשהתחלתי לצלם, התביישתי להעלאות צילומים לאתרי צילום מקצועיים. בגלל שהם אנשים רעים? לא! בגלל שיש לי מינימום של מודעות עצמית למה אני מסוגל, ובעיקר למה לא!
לפורום הזה שם רע בקרב הצלמים המקצועיים. ואני קצת מתרועע איתם. למה? בגלל תמונות כגון אלו.
אם לא תהיה פה צנזורה הפורום ישקע וישקע.
כבר אמרתי לא פעם לחיים דיקמן. להיות נחמד זה יפה, אפילו מאוד יפה. אבל צריך לדעת לעמוד על שלך. צריך לתת כבוד למקצוע. להיות נחמדים? בכיף, באירועים משותפים בכנס הבא עלינ לטובה כולם בכיף ואוהבים את כולם. כאן בפורום חייבים צנזורה חייבים לשמור על הרמה.
ולסיום, חישבו מה היה קורה אם הייתי מתחיל להפציץ את פורום גרפי הנחשב! ציורים מקושקשים שלי.
או שהיו חוסמים אותי או שהייתי מקבל רמזים עבים על רמתי הנמוכה.