- הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;474022:בורדו מתאים לחלבי?
בתפריט בפנים הרי אין אדום
אלא זה בחוץ ואם קשה לכם לבטל את האדום בגלל האיור המדהים
אז לדעתי שווה לנסות בגווני החום ומוקה זה ייצא לדעתי הרבה יותר מתאים
לסיפור שבצד (דעתי)
נכתב ע"י smeshi;474022:בורדו מתאים לחלבי?
נכתב ע"י eden7115;474004:אומנם לאט לאט בתי הקפה התרחבו והציעו גם תפריטי ישיבה שהפכו אותם איכשהו למסעדות - אבל הצבע נבחר בעקבות המטרה הראשונית שהיא בית קפה ומאפה (למי שלא יודע, צבע אדום גורם לתחלופה מהירה של אנשים ולכן רוב המקומות המציעים אוכל מהיר לדוגמא ישתמשו בו כדי שאנשים לא יתנחלו להם במקום אלא יסיימו ויפנו את המקום ללקוחות חדשים).
נכתב ע"י naamah;474024:סמשי, האם ביקרת במסעדה?
אני מציעה לגשת ערב אחד למסעדה (תבקשי שיתנו לך בלינצ'ס על חשבון הבית, בכל זאת כמעצבת את צריכה לחוות את אווירת המקום, לא?), לראות את עיצוב הפנים והצבעים השולטים בו, להבין את הסגנון והאווירה.
מכאן תבוא החלטה נכונה על צבעים, לא מניחושים באוויר...
את צריכה לעצב לוגו ותפריט לבלינצ'ס של שושנה, לא למסעדה חלבית גנרית באשר היא.
בצדק!!!נכתב ע"י smeshi;474046:טוב, קשה לי לחשוב על לשנות זה עכשיו.
נכתב ע"י דויד א;474058:בצדק!!!
אבל כדאי לנסות.
בלי כל קשר לעבודה הספציפית הזאת אמר לי המורה בקורס מסעדה
מכובדת תשתמש בצבעי כחול-כתום (אני לא מכיר מסעדה בצבעים האלו) כי זה נותן תאבון. שחור אדום זה יפני-סיני בלבד
ואין לזה שום שייכות לאוכל חוץ מזה שהם צבעיים עוצמתיים ולכן שאר
המסעדות אימצו את זה (האמת שלקח לי הרבה זמן להבין את זה)
ובאמת הצבע שלהם עכשיו זוועה.
נכתב ע"י ariels;474040:ממש מעניין מה שאת כותבת! ובאמת כל המזון מהיר למיניהם צבועים באדום.
מצד שני - בית קפה בהגדרתו החילונית לא מיועד בכלל ל"שלם וקח" אלא ל"הזמן קפה ועוגה ושב שלוש שעות"
מצד שלישי, ובלי להכיר את שושנה או את הבלינצ'ס שלה -
אם מדובר במקום מכובד וקצת כבד, ולא בית קפה צעיר, אני לא רואה סיבה לאדום.
מצד רביעי - נעמה מאוד צודקת שכדאי ללכת לשבת שם ולקבל מושג על האוירה וסגנון המבקרים.
ובאמת הצבע שלהם עכשיו זוועה.
אבל כדאי לנסות.
בלי כל קשר לעבודה הספציפית הזאת אמר לי המורה בקורס מסעדה
מכובדת תשתמש בצבעי כחול-כתום (אני לא מכיר מסעדה בצבעים האלו) כי זה נותן תאבון. שחור אדום זה יפני-סיני בלבד
נכתב ע"י naamah;474088:כדאי לדעתי להתרחק מסכמות כ"כ מקובעות. לכל מסעדה (או כל מותג באשר הוא) צריך להתאים פלטת צבעים לפי הקונספט הייחודי של המקום, קהל היעד וערכי המותג הספציפיים.
נכון שישנן מערכות צבעים מקובלות אבל מכאן ועד להגיד שלמיתוג 'מסעדה מכובדת' יש דיפולט של שימוש בצבעי כחול-כתום (?) הדרך ארוכה.
!!נכתב ע"י דויד א;474058:אמר לי המורה בקורס
(אני לא מכיר מסעדה בצבעים האלו)
(האמת שלקח לי הרבה זמן להבין את זה)
נכתב ע"י דויד א;474097:
נכתב ע"י adyo;1363860:4 או 5
חחח... חמודה!!נכתב ע"י חויד;1363886:יש מצב שהמסעדה כבר מותגה מאז פעם נוספת...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים