- הוסף לסימניות
מקווה שזה ברור לכולם.אני ממש אכעס אם יפתחו ארון שסגרתי כלומר נעלתי עם אזיקון.
מקווה שזה ברור לכולם.אני ממש אכעס אם יפתחו ארון שסגרתי כלומר נעלתי עם אזיקון.
לצערי היו דברים מעולם.מקווה שזה ברור לכולם.
לדעתי הוגן עם אבקת כביסה/קפסולות שהם מביאים מהביתהאמת היא שהמלצה שלי לא לפתוח ארונות בכלל בלי לשאול.
אם מישהו מאלו ששכרו ממני את הדירה פתח ארון בלי רשות, אני מקווה שהוא לא נפצע מידי ורק היה צריך לאסוף הכל בזהירות חזרה לארון.......
וכעת ברצינות, מילא ארונות אפשר להבין שזה חדירה לפרטיות, אבל, חזרנו באמצע הלילה ממסלול והבגד היחיד רטוב לגמרי, נראה לכם הוגן/מוסרי/מותר להשתמש במייבש או במכונת כביסה (לא בשעה שאפר לשאול רשות, ללא תכנון - למקרה שנתקענו?)
אם לא סיכמתם מראש פשוט מתקשרים. המשכירים חרשים? תשאלו אותם במייל!מה הציבור אומר??
זו הסיבה שלא בא לי להשכיר את הדירה שלי
רק שלא יפתחו ארונות..
פשוט! אצל @הי אני אפרת הקוד לאטום במטבח.אולי הייתם בדירה שלי?...
השכרתי את ביתי כבר כמה וכמה פעמים וכל פעם אמרתי לשוכרים שאת ארונות המטבח אפשר לפתוח בשמחה, ואם חסר להם סוכר / קפה / מלח / שמן / תבלינים וכו' שיקחו בכיף.
יש לציין שאת הקופסא השחורה ואת הקוד לאטום החבאתי בחדר שינה...
מה כבר קורה אם לוקחים קצת מוצרי מטבח?
אשמח שתאירו את עיני כי זה מעולם לא הפריע לי.
תהיה יותר ספציפי, ותספר להם באיזה אלבום התמונה שלך שיכור בוכה על הרצפה.אני חוסך לשוכרים את כל החיטוטים ומשאיר פתק היכן האלבומים...
אתה משקיע את כל חייך בבטחון המדינה, ואז ברגע אחד של רשלנות שוכרים הכל יורד לטמיוןאם לא סיכמתם מראש פשוט מתקשרים. המשכירים חרשים? תשאלו אותם במייל!
פשוט! אצל @הי אני אפרת הקוד לאטום במטבח.
תהיה יותר ספציפי, ותספר להם באיזה אלבום התמונה שלך שיכור בוכה על הרצפה.
תעשי כמוני. שימי את זה בספריה של הספרי קודש, בחיים הם לא יפתחו.אתה משקיע את כל חייך בבטחון המדינה, ואז ברגע אחד של רשלנות שוכרים הכל יורד לטמיון
הקטע הזה שאתה מצפה לחסל מדינה, ובמקום זה היא סתם מתמלאת בתולעי ספרים, פחות אטרקטיבי בעיניתעשי כמוני. שימי את זה בספריה של הספרי קודש, בחיים הם לא יפתחו.![]()
לפעמים אנשים באמת מתנהגים באופן בלתי אנושי בעליל.הצעה למשכירים:
תשאירו שירותים וכיורים מבריקים.
תשאירו מזגנים דולקים בשעה שהשוכרים מגיעים.
ותשאירו שתיה קרה, עוגה/עוגיות, ופינת שתיה חמה + חלב.
שוכר שמגיע לבית ממוזג, שותה משהו קר ונכנס לשירותים נקי, כבר לא רואה שום דבר שלילי....
אני משכיר / נותן הרבה שנים וזה מקרה חריג לגמרי, אי אפשר ללמוד ממנו על הכלל.לפעמים אנשים באמת מתנהגים באופן בלתי אנושי בעליל.
היתה לי חברה שביקשו ממנה לתת את הדירה לשבת ללינה בלבד לאיזה אדמו"ר כלשהו
היא נהנתה מהמחמאה שראו את דירתה מספיק מכובדת בשביל לארח אישיות כה חשובה
והסכימה ברצון לתת את דירתה - כמובן ללינה בלבד!!
השבת עברה בטוב ובנעימים,
ויהי במוצאי שבת עמדו חסידים ולא נתנו לה (בתור אישה) להיכנס לבניין
כי כעת מתקיים טיש - בדירתה (!!)
היא ניסתה לחדור פנימה בכל זאת והתחלחלה ממראה עיניה
מגבות נקיות מהארון זרוקות על הרצפה בתוך שלוליות מיץ ענבים ופירורי עוגות מעוכים
כתמים בכל הארונות, ילדים על הספות, בקיצור, טיש של ממש שמתנהל בתוך ביתה
והגרוע מכל, המשבק"ים גירשו אותה בכוח מביתה שלה ולא נתנו לה להיכנס אל הקודש פנימה
היא ניסתה לזעוק על העוול שנעשה אך לא היה מי שיתייחס אליה
בסופו של דבר היא וילדיה חיכו בחצר הבניין עם המזוודות עוד כשעתיים עייפים וחסרי אונים עד שההילולא נגמרה.
היא טוענת שלקח לה כשבועיים לשקם את הבית, ולכבס את המצעים והמגבות שנלקחו מארונותיה ללא רשות
ועוד תקופה ארכה הרבה יותר להתאושש מהתנהגות הנפשעת שהייתה.
מאז היא לא מוכנה להשכיר / לתת את הדירה בשום פנים ואופן!
היא ממש בטראומה....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים