נכתב ע"י ברכהלה;1644371:toprint \ printop
(שליוב של המילים print+top)
נכתב ע"י kofiko;1644817:לדבר על איכות זה לא מבודל ולא מעניין כולם אומרים את זה
בואו נדגיש מה שאתם מיוחדים תחשבו מה אתם נותנים שאחרים לא
נכתב ע"י Ctrl P;1644844:אכן, השקענו רבות בציוד הדפסה איכותית שאין לאף אחד באיזור
נכתב ע"י בול קליעה;1644890:השקעתם רבות בציוד, לא תשקיעו בשם שיתאים לכם ויבדל אתכם?
הציוד מתכלה ומתחלף. השם נשאר לאורך זמן.
נכתב ע"י Ctrl P;1644894:קלעת בול!.... לכן אנחנו כאן....
נכתב ע"י Ctrl P;1644894:קלעת בול!.... לכן אנחנו כאן....
נכתב ע"י חייקי;1644982:תנו לי לחלוק.
שם של עסק עדיין לא משקף את העסק בעצמו.
מה רע בשפיצר רהיטים? מלכה כהן? שרהלה? מרתף הנעל?
אני לא חושבת שהשמות הנ"ל גורעים ממספר הלקוחות.
למרות שהם ממש "מפוצצים"....
אוקיי.נכתב ע"י מלפפון;1645008:חברה שלי לעולם לא תכנס למקלט לכל נעל. היא מחפשת נעליים יוקרתיות.
חברה אחרת שלי לא תקנה נעליים יוקרתיות כי חבל על הכסף. ממילא נעליים זה דבר שהולך ובא..
חנות מקלט לכל נעל קנו ציוד של נעליים יוקרתיות ממותגות.
הם מפרסמים מודעות ענק ומכלים את כספם על מודעות.
החברה הראשונה לא תגיע (היא לא רוצה מקלט, מחפשת משהו יוקרתי).
החברה השניה שומעת מקלט, עוד לא מספיקה לנעול נעליים, ואצה רצה יחפה לחנות..
היא תחזור יחפה כלעומת שבאה ומאוכזבת.
החברה השניה שהיתה שמחה לקנות כאלו נעליים בכלל לא באה..
ובעלי החנות שהשקיעו 'בוחטה' על פרסום ועל ציוד יקר, לא מבינים מה קרה.
אין להם אפילו פרסומאי להאשים אותו, כי הם לא טרחו להשקיע עליו..
(וסוד: אם הם היו משלמים לו טיפה, ולא מסתמכים על מצוות וחסדים של אנשי פרוג טובי הלב, זה היה מחזיר את ההשקעה עוד ביום ההשקה של החנות, אבל הם אפילו לא היו יודעים לייחס לו את ההצלחה בגלל השם היוקרתי שנתן להם)..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים