בשביל זה כתבתי מחבבת, ולא אוהבת...נכתב ע"י פוס;134201:שונא מתנות יחיה...
בכל אופן,
אני מחפש לך...
תודה רבה. ברוכה הבאה, נסי שוב להעלות, כי עוד לא הצלחת... כל ההתחלות קשות... מחזיקה לך אצבעות.נכתב ע"י Nיכל;134212:בבקשה..
נכון מאד מאד. למה זה קורה? קליטה פלורוסנטית, או מה?נכתב ע"י pessi&chani;134237:אני מבינה למה MIX לא ראתה את התמונות, גם כאן זה קורה, אם השרשור נשאר פתוח רואים רק חלקי הודעות, ולא את כולם. אלא אם פותחים מחדש. מרגיז. זה קורה גם לכם?
תמונות מעולות, מסרי ברכותי לאחות.נכתב ע"י Nיכל;134235:אחותי היא הצלמת. אין לה תמונות של כל הבית קברות, אבל יש גם של הציון של ר' חיים עוזר, מאותו בית קברות.
הבעיה היא שזה גם לא מתעדכן מבחוץ מיד.נכתב ע"י Nיכל;134248:אז תצאו כל פעם מהשרשור ותעקבו מבחוץ אם יש הודעות חדשות.
כבר חשבתי שאני הדפוקה שלא יודעת איך להעלות תמונות...
בכל מקרה, אני שמחה שזה עלה.
את צריכה עוד משהו מבתי קברות בליטא?
סליחה, נקטע לי...נכתב ע"י Mix;134254:הבעיה היא שזה גם לא מתעדכן מבחוץ מיד.
בינתיים אני לא זקוקה לעוד. אעזר בך כשאצטרך. זה בהחלט עשוי להיות זה שימושי כאן הרבה פעמים בעבודה.
זה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים