ממש עזרת לי!בבקשה
הפער הלימודי בין בוגרות הנדסאי מה"ט לבוגרי תואר הוא עצום.במה זה שונה מבחינת חומר?
ברורשל מעלות יעזור ?
ואת לא יודעת מה יהיה בתשפ"ב?הפער הלימודי בין בוגרות הנדסאי מה"ט לבוגרי תואר הוא עצום.
התכניות האלו נועדו לצמצם את הפער, כך שיש מקומות עבודה שהידע אחרי התכניות האלו מספק אותן בשביל לקחת את התלמידות למרות שבדרך כלל הם לוקחים רק בוגרי תואר.
השוני בלימודים - למיטב הבנתי קמאטק נועד להעשיר את הידע של התלמידות מעבר לתעודת מה"ט (כלומר מה"ט רגיל + קורסים נוספים של קמאטק) ותכנית אדו"ה בנויה שונה לחלוטין, כל הקורסים אחרים, לומדים בצורה שונה ומעמיקה הרבה יותר. תכנית אדו"ה קרובה ממש לתואר מבחינת היקף הלימודים והרמה.
לא רק אני לא יודעת, גם מנהלי התכניות לא יודעים...ואת לא יודעת מה יהיה בתשפ"ב?
ועוד משהו לפי מה שאת כותבת קשה לבחורה שאין לה תואר לעבוד בתחום? זה לא לפי ביצועים?הפער הלימודי בין בוגרות הנדסאי מה"ט לבוגרי תואר הוא עצום.
התכניות האלו נועדו לצמצם את הפער, כך שיש מקומות עבודה שהידע אחרי התכניות האלו מספק אותן בשביל לקחת את התלמידות למרות שבדרך כלל הם לוקחים רק בוגרי תואר.
השוני בלימודים - למיטב הבנתי קמאטק נועד להעשיר את הידע של התלמידות מעבר לתעודת מה"ט (כלומר מה"ט רגיל + קורסים נוספים של קמאטק) ותכנית אדו"ה בנויה שונה לחלוטין, כל הקורסים אחרים, לומדים בצורה שונה ומעמיקה הרבה יותר. תכנית אדו"ה קרובה ממש לתואר מבחינת היקף הלימודים והרמה.
אני מחפשת עכשיו את המידע שביקשת באשכול, תוכלי לשלוח לי את המידע שקיבלת?בינתיים קיבלתי מידע מעולה על הסניף, בנות אלישבע והסמינר הישן.
אשמח למידע על הסמינר החדש וסמינר מעלות.
אני מחפשת עכשיו את המידע שביקשת באשכול, תוכלי לשלוח לי את המידע שקיבלת?
YAA025808 ושטרודל ג'ימל ...
בכל אופן, יקדם אותי.זה מידע מלפני שנתיים
הרבה מים זרמו מאז...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים