- הוסף לסימניות
לא מומלץ באפייה. אאל"ט הערך הגליקמי באפיה גבוה מזה של סוכר.אני ממירה סוכר בסילאן יוצא טעים!!
ממליצה לכם מאוד לבקר כאן:
סוויטאנגו | הדור הבא של הסוכר | 0% סוכרים, 100% מהטבע
העתיד כבר כאן, גלו את הדור הבא של עצמכם - אותו הדבר, בלי הסוכר עם סוויטאנגו: 0% סוכרים, 100% מהטבע, טבעוני ומאושר על ידי האגודה הישראלית לסוכרת.
יש להם תחליף סוכר, סוכר וניל, אבקת שוקו שמרגישה כמו הדבר האמיתי! (בערבוב טוב. גושים מהאבקה שנשארים בחלב עלולים להיות מרים), אבקת פודינג מעולה ועוד.
אם תרצו להתנסות בתחליף הסוכר, אשמח לתת לכם (בבני ברק).
כמה מתכונים שהכנתי לאחרונה וכבשו את הבית שלנו בסערה:
* עוגיות מופלאות של העני. הכנתי אותן עם כוסמין מלא (לא מורגש בטעם, כמו ברוב מתכוני העוגיות) ועם ממרח שומשום בטעם שוקולד ללא תוספת סוכר של "אחווה".
עוגות/עוגיות - עוגיות קרם עוגיות--
או- עוגיות לוטוס. בארון הפינתי במטבח, מקום משכן חומרי האפיה שלי, נחות להן בשלווה כבר תקופה ארוכה מספר קופסאות "קרם עוגיות". הן נמלאו קנאה בחברתן שהתערבבה בעוגת שכבות קרם פריך שוקולד ולוטוס לפני סוכות. בכל יום, כשאני פותחת את הארון ההוא, בשביל הקפה, שכנם מהקומה למטה, הן מביטות בי בעיניים...
www.prog.co.il
אפילו סרבנית האכילה הקטנה שלי בקשה 'עוד אחד וזהו'.
קינוחים - סורבה בשני טעמים ובשתי דקות הכנה ויש גם הגשה קלילה ומהנה!
רעיון שהגיתי בר"ה והתקבל מדהים ב"ה. גם פרווה אבל לא בטעם עונש. גם מהיר בואכה פטנט. וגם כל כך יפה מראה. העקרון הוא שמכינים סורבה בצ'יק על ידי טחינה בבלנדר של קרם קוקוס ופרי קפוא. מזלפים על מקרונים יפים (קנויים) ומתנשאים, משדכים ומגישים. גם פטיפור קטן ומספק לאחר ארוחה כבדה. וגם כמות סוכר שפויה...
www.prog.co.il
כדורי שוקולד עם קוואקר פלוס גירסה למבוגרים בלבד - אז מה את עושה כל היום?
אין ברירה! זה הזמן לכדורי שוקולד טעימים במיוחד, עם קוואקר במקום ביסקוויטים. כי אין כמו כדורי שוקולד כדי לשמח את כל בני הבית פלוס תעסוקה נפלאה
במקום סוכר- תחליף, ובמקום חמאה- שמן קוקוס.
השוקולד שאני משתמשת בו הוא המריר הפרווה של "אגו" ללא תוספת סוכר (הומלץ לי ע"י אשת מקצוע כשוקולד ב"מ המועדף מבחינת תכולת סוכרים).
גם כשזנחתי לתקופה את הרגלי התזונה הבריאה שאימצתי, לא יכולתי לוותר על הכדורים השוים האלה
* גלידוניות מיוחדות וטעימות ביותר:
גלידונית טבעונית 2.0 - Vegan High Tech Mom
גלידוניות טבעוניות מפנקות, ללא סוכר מעובד וללא קוקוס
www.veganhightechmom.com
* סופלה שוקולד בטעם מנצח (כלומר, אין שום סיבה בעולם להכין אחד כזה עם סוכר וקמח לבן!):
דרוש מתכון - אשכול מתכונים מתאימים לסובלים מקנדידה
רעיון נוסף (קשה לי לקרוא לו מתכון :) ) שמהוה תחליף מצוין לעוגיה ליד הקפה: שבבי קוקוס/שקדים/קשיו/פקאן/לוז לשים במעבד מזון ולטחון עד שהופך לנוזל סמיך. לוקח בערך 20 דקות, תלוי בכמות החומר ובעוצמת המעבד מזון. (כמובן, לתת למעבד לנוח מדי פעם!) את הנוזל החמאתי שהתקבל, לצקת למנז'טים קטנים. אפשר להעשיר...
www.prog.co.il
המון הצלחות בריאות וטעימות!
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים