נכתב ע"י מירי10;713322:לקוחה שלי מחפשת מקדם אתרים במחיר זול יחסית (יש דבר כזה?).
אשמח לשמוע הצעות.
אין כאן שום התקפה.נכתב ע"י מירי10;713355:מה ההתקפה? מצידי שלא תקדם בכלל.... מדובר באתר קטן מאוד.
אין לי פרטים על התחום. אם תרצו, שלחו לי פרטי יצירת קשר ואעביר לה.
בהחלט, במיוחד היום בגוגל 2012 הדברים השתנונכתב ע"י chani-studi;713393:מירי שלום,
אבל,
קידום אתרים (אורגני) זה עסק ממש יקר
כי זה דורש הרבה שעות עבודה נסיון
נכתב ע"י דינקיס;713637:שלומי, בגדול אני מסכים עם הטענה שלך, אך מצד שני לא צריך לעשות מכל זבוב פיל.
יש אתרים קטנים שאפשר לעשות בהם פעולות קידום On Page בסיסיות בכדי לקדם את האתר משמעותית במנועי חיפוש. ויחד עם עוד כמה קישורים איכותיים ומאמרים טובים זה יכול לעזור מאוד בזירות בהן התחרות קטנה יחסית.
קידום אתרים זה לא עבודה שחורה שניתן לבצע לבד.נכתב ע"י שלומירית;713924:לקבל הדרכה וליווי (בתשלום) ולבצע את העבודה השחורה לבד
אשמח לסייע
אמת, אבל אני ידייק בדיוק כמוך - יכול להניב תוצאות לא רעות בכלל, בעוד שהיום רוב הלקוחות שואפים ודורשים תוצאות מצוינות.נכתב ע"י שלומירית;714248:ישנם ביטויים קשים לעבודה רגילה אבל רוב הקידום נעשה בצורה שניתן בהחלט ל"העסיק" את הלקוח ולהגיע לתוצאות מעולות
מנסיוני עסקים קטנים לא יכולים לשלם מחירים גבוהים בריטיינר למקדמי אתרים
לכן הפתרון הוא ליווי ו"העסקה" של הלקוח או מישהו מטעמו יכולה להניב תוצאות לא רעות בכלל
יש לי מס' רב של לקוחות שעובדים איתי בשיטה הזו הויא מוכיחה את עצמה היטב
בהצלחה
שלומי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מסכים לחלוטין, אבל לך תסביר ללקוח שרוצה להיות מקום ראשון בביטוי "לימודי מנהל עסקים" שאי אפשר לקבל מקום ראשון ב1000 שקל לחודש..נכתב ע"י שלומירית;714833:כשמדובר בעסק קטן או אפילו בינוני
התוצאות ה"לא רעות" בהחלט מספיקות
כבר נתקלתי בלקוח שהשקיע את כל הונו בקידום האתר אבל... כשקיבל לקוחות לא ידע לטפל בהם
לכן במיוחד בעסקים קטנים צריך לקחת כל דבר הפורפורציה הנכונה
בהצלחה
פרסום הודעות בפורומים עם קישורים באנקור טקסט, גם נחשב או שלא?נכתב ע"י NetoMedia;715459:אם הלקוח לא רוצה להשקיע כסף ב קידום אתרים ע"י מומחה לקידום אתרים, שיחפש באינטרנט, יש הרבה מאוד מאמרים שמסבירים באופן כללי על קידום ושייעשה לבד, מה שיצליח הצליח.
יש הרבה דרכים מאוד פשוטות ולא מקצועיות שכל אחד יכול לעשות לבד שמקדמות מעט את האתר, כמו פורומים, רשתות חברתיות, מאמרים, רישום האתר באינדקסים ועוד...
הדבר דומה לבעלי עסקים שמנסים ללמוד קידום אתרים מספרים.נכתב ע"י שלומירית;715662:את זה ניתן לעשות לבד בהדרכה נכונה
כוונתי היא להדרכה וליווי לאורך זמן במשך כל התהליךנכתב ע"י Shlomi;715681:אותו הדבר עם ההדרכה, אי אפשר להביא לבעל עסק מסמך וורד עם רשימת מטלות - ולצפות שהדבר הזה יקדם אותו בגוגל.
תודה רבהנכתב ע"י Shlomi;715681:כמעט בכל מה שכתבת מסכים איתך.
אמת.נכתב ע"י שלומירית;715805:כוונתי היא להדרכה וליווי לאורך זמן במשך כל התהליך
ללקוחות שלי אני ממליץ על פגישה שבועית של שעה (זה בהחלט מספיק) והדרכה צמודה.
העלות היא הרבה יותר זולה מקידום מלא.
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים