נכתב ע"י tzivi;512945:אם יש לך את הספר מתוק בלב מומלץ הסופלה שוקולד שם פשוט מדהים למנה אחרונה כיוון שזה לא סתם עוד עוגת שוקולד אלא עודה שבתוכו השוקולד רטוב וחם וע"ז אני עושה רוטב חם מ100 גר שוקולד מריר עם ריץ אחד ומוסיפה קצת סוכר ווניל יוצא מעדן
נכתב ע"י tzivi;513194:בבקשה
חומרים לפונדנט
מנג'טים גדולים בקוטר 5-6 סמ'
תבניות מאפינס של 12 שקעים
200 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
120 גר' מרגרינה (אפשר חלק להמיר בשמן)
3 כפות קמח
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום נמוך 120 מעלות
ממיסים את השוקולד והמרגרינה במיקרוגל או בסיר קטן על אש נמוכה
מערבבים עד לקבלת קרם אחיד, מסירים מהאש או מוציאים מהמיקרוגל
מוסיפים את הקמח ומערבבים
מקציפים את הביצים, החלמון והסוכר במשך 5-6 דק' עד שמתקבל קצף יציב ותפוח
מוסיפים לקצף את תערובת השוקולד ומבליעים אותו בתנועות קיפול
יוצקים את התערובת למנג'טים (זהירות לא לשים עד למעלה של המנג'ט, זה תופח ולכן צריך לשים חצי בערך), ואופים חצי שעה, מצננים מס' דק' על השיש ומקררים במקרר לפחות 4 שעות
לפני הגשה יש לחמם בפלטה, תנור, או מיקרוגל
לתוספת קצפת:
מקציפים קצפת ריץ' מיכל אחד עם שקית סוכר ווניל עד להתייצבות ומעבירים לשק זילןף עם צנתר כוכב
מניחים כל פונדנט על צלחת שטוחה ומזלפים לצידו כוכב יפה ומגישים מיד
לתוספת גלידה:
אני עושה כדור גלידה וניל ליד או קנוי או עשוי
בתאבון והרבה הצלחה
סליחה שאני משגעת אותך.... אני חוששת מטעויות.נכתב ע"י tzivi;513280:אוי סליחה דילגתי על כמה חומרים
אז בשבילך עוד פעם
תבנית מאפינס
מנג'טים כנ"ל
200 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
120 גר' מרגרינה
3 ביצים
1 חלמון
3/4 כוס סוכר (150 גר')
3 כפות קמח
אני מוציאה את המאפינס מהמנג'טים ממש לפני שאני מגישה ואז שופכת את הרוטב החם והכל נוזל מסביב
(הלשון מתלקקת כבר חבל שאין סמיילי מתאים)
נכתב ע"י gilag1;513370:במקום לעבוד קשה יש לך את האפשרות להזמין סופלה או כושית חמה עם שכבת שוקולד גבוהה שנמסה בפנים טעימה ומשובחת במיוחד משיווק קינוחים הנקרא בשמחות הקינוחים הכי ברמה שהכרתי ידוע שהרבה אולמות ומלונות משתמשים בזה
הטלפון שלהם0527668709
בהצלחה
למה סתם לדבר..נכתב ע"י mig;513373:ולשלם 20 ש"ח ליח'...
מה יותר פשוט מלהכין לבד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים