הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מתכון
אם אפשר מדויקיש לי!
אין לי כרגע...
אני ישתדל לעלות היום או מחר, אשמח לתזכורת
יש לי את המתכון הזה גם!רוטב לפיצה:
5 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
2\1 כוס שמן
2\1 כוס מים
כפית מלח
כף פפריקה
2\1 כפית פלפל שחור
3 שיני שום
כף סוכר
כף אורגנו
בתאבון![]()
אני חושבת שזה המתכון שיש לי.רוטב לפיצה:
5 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
2\1 כוס שמן
2\1 כוס מים
כפית מלח
כף פפריקה
2\1 כפית פלפל שחור
3 שיני שום
כף סוכר
כף אורגנו
בתאבון![]()
www.prog.co.il
מה זה קונטיינר?אני רק אוסיף לתהליך ההכנה-
קודם לערבב את כל החומרים בשקשוק של הקונטיינר, אחרי זה עוד כמה רגעים עם המוט בלנדר, וזה יוצא גם במרקם שלהם.
רוטב לפיצה:
5 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
2\1 כוס שמן
2\1 כוס מים
כפית מלח
כף פפריקה
2\1 כפית פלפל שחור
3 שיני שום
כף סוכר
כף אורגנו
בתאבון![]()
רוטב לפיצה:
5 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
2\1 כוס שמן
2\1 כוס מים
כפית מלח
כף פפריקה
2\1 כפית פלפל שחור
3 שיני שום
כף סוכר
כף אורגנו
בתאבון![]()
כמעט אחד על אחד...מתכון של פיצה אורי יוצא סוף......
2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה (זהירות! שטה טחון חריף מאוד צריך לשים הרבה פחות)
כמובן....חייב מיונז?![]()
פצצה של מתכון!מתכון של פיצה אורי יוצא סוף......
2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה (זהירות! שטה טחון חריף מאוד צריך לשים הרבה פחות)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים