הם לא עושים משהו לתוכן עצמו, הם חוסמים את הגישה אליו למי שמשלם להם כדי שיחסמו לו (וגם לבניו ובנותיומותר לנטפרי לחסום לי דברים שנמצאים באחסון שלי בגוגל דרייב?
חוקית הם יכולים להגיע לשם?
הם לא חוסמים לך את הדרייב, הם חוסמים גישה ממחשב שמחובר לרשת של נטפרי,מותר לנטפרי לחסום לי דברים שנמצאים באחסון שלי בגוגל דרייב?
תהליך החסימה הוא בד"כ אוטומטי, לא ידניכי זה מינימום של פרטיות...
הם לא אמורים לעבור על כל המיילים שלי...
זה כן בתוך הדרייב שלי זה דבר פרטי שלי שאין אותו לאף אחד ומעולם עדיין לא פתחתי!!הם לא נוגעים בתוך הדרייב שלך, הם חוסמים את הקישור שמגיע לקובץ המדובר.
ואם תדע את כלליהם (כמדומני שהשיתוף צריך להיות רק למי שתבחר ולא לכל מי שהקישור אצלו) הכל יהיה פתוח לך.
הם בדיוק חסמו פרטים אישיים שנמצאים רק אצליהם לא חוסמים לך את הדרייב, הם חוסמים גישה ממחשב שמחובר לרשת של נטפרי,
ולפני שתכעס, כשהתחברת - לחצת על כפתור "אני מאשר" כלשהו, ששם אישרת את החסימה הזאת...
בכו"א הם לא חוסמים קבצים פרטיים. האם זה בדרייב שלך, או שמישהו שלח לך קישור לדרייב ששותף להרבה אנשים?
גם אם מישהו שלח לך דרייב, זה לא נהיה בדרייב שלך. בעצם יש לך קישור שמאפשר גישה לקובץ שנמצא בדרייב של מישהו אחר.
כדאי שתבדקו למי יש גישה למחשב אצלכם בבית...זה כן בתוך הדרייב שלי זה דבר פרטי שלי שאין אותו לאף אחד ומעולם עדיין לא פתחתי!!
אתה מתכוון שמעולם לא פתחת אותו מהדרייב?זה כן בתוך הדרייב שלי זה דבר פרטי שלי שאין אותו לאף אחד ומעולם עדיין לא פתחתי!!
זה מייל שרק לי יש גישה אליו...כדאי שתבדקו למי יש גישה למחשב אצלכם בבית...
כי המצב שאתם מתארים הוא ממש לא מקרה קלאסי
הוא לא נותן להוריד.השאלה אם הקישור עצמו חסום,
או שלדוגמה התמונה חסומה אוטומטית,
ואז כשמורידים היא בסדר גמור.
זה בדיוק מה שהיהכי הם לא חוסמים משהו שהעלית לעצמך לדרייב ולא עשית בו שיתופים מידי.
בדיוק!אתה מתכוון שמעולם לא פתחת אותו מהדרייב?
ואין אף אחד שיש לו גישה למייל שלך - שאולי חסם לך את הקובץ?
אני מנסה להבין, אתה נכנס לדרייב שלך ולא מצליח לפתוח את הקובץ.
למה? מופיע לך דף חסימה כלשהו? מה כתוב בו? או שהקובץ לא עולה ויתכן בגלל סיבות אחרות?
לדוג' - קובץ כבר ונטסטיק סללורי, (בד"כ זה גלישה איטית יותר), או שאולי הקובץ לא עלה בכלל בצורה תקינה לדרייב.
האמת שלא קראתי מעולם את הסכם המשתמש שלהם, אבל מהניסיון האישי - הם לא נוגעים ולא נוברים בקבצים אישיים.וזה השאלה שלי אם זה בכלל חוקי
זה סרטון פרטי שבחיים לא פתחתי.אתה קצת סותר את עצמך.
כתבת שזה סרטון פרטי שלך שבחיים לא פתחת, ומנגד אתה טוען שניסית במחשב אחר וזה כן עובד (?).
איך הסרטון הגיע אליך? אתה העלית אותו לדרייב (מאונקי כלשהו), או שמישהו אחר שלח לך אותו?
אתה מוחבר לנטפרי עם מודם סלולרי?
איטיות בגלישה גם תוקעת קבצים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //