- הוסף לסימניות
איזה כבל מחבר בין המערכת למחשב הנייד?
(מחשב ללא רשת)
(מחשב ללא רשת)
האם קיים כבל ממיר מVGA לUSB רגיל?אי אפשר להשתמש במסך מחשב נייד כמסך. בד"כ בין המערכת של המצלמות למסך יש כבל למסך רגיל [HDMI או VGA], היציאת HDMI במחשב נייד היא יציאת פלט וידאו ולא קלט, לכן אי אפשר להשתמש בזה באופן פשוט. אולי ע"י קניית כרטיס מסך חיצוני או ליצור רשת בייתית ללא אינטרנט ולחבר דרך הרשת, [אני לא בטוח שזה אפשרי].
יש לוכד וידאו פשוט מאלי אקספרס 30 ש"ח בערךאי אפשר להשתמש במסך מחשב נייד כמסך. בד"כ בין המערכת של המצלמות למסך יש כבל למסך רגיל [HDMI או VGA], היציאת HDMI במחשב נייד היא יציאת פלט וידאו ולא קלט, לכן אי אפשר להשתמש בזה באופן פשוט. אולי ע"י קניית כרטיס מסך חיצוני או ליצור רשת בייתית ללא אינטרנט ולחבר דרך הרשת, [אני לא בטוח שזה אפשרי].
תשתמש במתאם 7 ש"ח מאלי אקספרסהאם קיים כבל ממיר מVGA לUSB רגיל?
תוכל להסביר לי מה ההבדל בין 2 הקישורים?
התכוונת כי ל"מערכת" אין את החיבור?כי הבנתי שלמסך שלך אין חיבור HDMI.
אין לוכד וידיאו עם כניסת VGA ?המתאם יחבר בין הכבל VGA ללוכד וידאו
תקנתיהתכוונת כי ל"מערכת" אין את החיבור?
אני אבדוקאין לוכד וידיאו עם כניסת VGA ?
למעשה בדקתי ויש. כעת איך מתחבר הלוכד עם המכשיר?זה מתאם כי הבנתי שאין לך חיבור HDMI.
מחברים את כבל HDMI בצד אחד למערכת ובצד שני ללוכד וידאו ואת הלוכד עצמו מחברים דרך ה-USB למחשבלמעשה בדקתי ויש. כעת איך מתחבר הלוכד עם המכשיר?
כיצד מגיעים אליך?מחברים את כבל HDMI בצד אחד למערכת ובצד שני ללוכד וידאו ואת הלוכד עצמו מחברים דרך ה-USB למחשב
אם אתה בני-ברקי אני יכול להלוות לך את הלוכד וידאו (לפני שתזמין...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים