- הוסף לסימניות
שירה, טוב שחזרת!!!לא נסחפת בכלל אה?
כל מוסד אקדמי חרדי כולל אלו שמחזיקים מסגרת של סמינר ושיעורי קודש "מוכרים" את היהדות?
שירה, טוב שחזרת!!!לא נסחפת בכלל אה?
כל מוסד אקדמי חרדי כולל אלו שמחזיקים מסגרת של סמינר ושיעורי קודש "מוכרים" את היהדות?
למה אף אחת לא עונה לי??היי צהריים טובים.
דבר ראשון רציתי לומר תודה ענקית לכולם על כל התשובות והעיצות והידע שאתן נותנות מהנסיון שלכן, זה פשוט מדהים ובאמת נותן שקיפות לקראת מה אני הולכת והאם באמת זה כדאי ביולות שלי.
אז באמת תודה!!
דבר שני, כמו שאמרתי בהתחלה, יש לי תעודת הנה"ח 1+2 ובשנה הקרובה אני בעז"ה ילמד חשבות שכר, הנקודה היא שרציתי גם סוג 3 אבל מאילוצים שלא באשמתי בסוף אני לא יוכל ללמוד.
מה אתן אומרות? זה נראה לכן כדאי ללמוד את זה לקראת ראיית חשבון? זה חשוב?
או שגם ככה זה בזבוז זמן אז להודות שזה ירד?
כדאי לי להשתדל כן ללמוד את זה אפילו במכון מחוץ לסמינר?
אשמח לתגובות ועיצות כנ"ל כי זה מאד מאד עוזר!!
אף פעם לא נעלמתישירה, טוב שחזרת!!!![]()
עונה-בזבוז זמן וטוב שירד.או שגם ככה זה בזבוז זמן אז להודות שזה ירד?
תודה על התגובה, חשבתי ללכת ללמוד את זה במכונים פרטיים כמו בכיר וכו', אני מבינה שלא מומלץ.עונה-בזבוז זמן וטוב שירד.
אגב, לטענותיה של רותי קפלר, רוב הבנות החרדיות מגיעות ל-4 האחרונים נשואות, רובם כבר עם ילד. הן עושות את המבחנים ממש בשביל לצאת ידי חובה.
אלו שהתחתנו במבחני האמצע בד"כ לא עוברות אותן להגיע לסופיות
נישואין זה אבן נגף מספר 1 בלימודי ראיית חשבון, וילדים מקפיץ בכמה את הנשירה מהלימודים.
שלום,
אני רוצה ללמוד ראיית חשבון לבד,
ולגשת לבד לבחינות המועצה,
איך אני משיג את חומרי הלימוד?
אשמח לכל עזרה,
תודה רבה
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים