נכתב ע"י שרה'לה;1840886:אוהו, איזה כתבה. לא ידעתי שאני פותחת תיבת פנדורה. השאלה איך אני מתמודדת מול הסמינרים...
נכתב ע"י GRN;1840892:לכתוב את העלויות של הלימודים האלו
פשוט לכתוב נתונים, כמו כתבת תחקיר עם מעט מאוד הבעת דעה
)
נכתב ע"י GRN;1840892:שאלה קשה
והתשובה וודאי לא תהיה: להוציא אותם צדיקים..
אולי בכתבה הראשונה פשוט להתעלם מהגורם הסמינרי אלא להביא את העובדות כהוויתן: אני מאמינה שלפחות חמישים אחוז מהבנות לא עובדות במה שהן למדו (את יכולה לפתוח סקר אנונימי של גוגל, מקווה ששם תהיה לך יותר היענות).
לכתוב את העלויות של הלימודים האלו
פשוט לכתוב נתונים, כמו כתבת תחקיר עם מעט מאוד הבעת דעה
אחר כך כנראה תהיינה הרבה תגובות למערכת, אלו יכולות לנתב את המשך הסדרה (כבר החלטתי)
נכתב ע"י userit;1840919:אין לי מושג באיזה עיתון היא כותבת, אבל לצערי לא מכירה אפילו אחד שמסוגל להניף כזה מחבט מול פרצוף הסמינרים.
נכתב ע"י esttyk;1840950:אותי גם מטרידה העובדה, ואולי זו רק תחושתי, שרוב המקצועות שכן נלמדים, הם ברמה נמוכה ומיושנת משהו, כאילו מפחדים שתתמקצעי מדי, ותלכי רחוק עם המקצוע הזה..
(אולי והלוואי השתנה מאז משהו לטובה, סיימתי סמינר לפני 16 שנה, לימודי הוראה +גרפיקה)
ממש לא נכון!!!נכתב ע"י רותי קפלר;1840196:לא נכון.
מנהלי הסמינרים חוששים מקבוצות לחץ קנאיות וקיצוניות. זו הסיבה היחידה שמשאירים את לימודי ההוראה המחוייבים על כנם.
יש סמינר בירושלים שהודיע כבר השנה על אפשרות ללימודי מקצוע בה' ו' ללא הוראה, אך לאחר לחץ כבד, הוריד את התוכנית.
וד"ל ואכמ"ל.
ומכאן קריאה לציבור: בואו ותפעילו אתם לחץ נגדי במקומות הנכונים, כדי שלא יחייבו אתכם לשלם עשרות אלפי שקלים על השטות הזו של לימודי הוראה.
נכתב ע"י מיכל101;1840987:ממש לא נכון!!!
אני עובדת באחד הסמינרים הגדולים והחשובים בירושלים,
כבר 10 שנים אין בו חובת לימוד הוראה!
נכתב ע"י מיכל101;1840987:ממש לא נכון!!!
אני עובדת באחד הסמינרים הגדולים והחשובים בירושלים,
כבר 10 שנים אין בו חובת לימוד הוראה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים