נראה לי שזה התשובה הכי אמינה ומפורטת!מדובר במחשב נייח, לעריכת וידאו.
תודה רבה.
אין שמה חוות דעת מפורטתנראה לי שזה התשובה הכי אמינה ומפורטת!
מה אמר 22?אין שמה חוות דעת מפורטת
יש שמה מחלוקת הפוסקים
אני הקטן אצטרף לחוות דעת 22
מה אמר 22?
וארחיבהבחירה שלי: עדיף לא לכבות
בכל כיבוי והדלקה נוצר עומס על הדיסק הקשיח שבמצתבר גורם לו להנזק
מצב שינה יכול לעזור...אז תכל'ס- שורה תחתונה, מה מומלץ? לכבות או להשאיר דלוק בסוף יום?
אגב, לא נכסתי לסקר, אמרתי את זה מתוך מחשבה הגיונית.את זה גם אני הבנתי מהסקר. רציתי לדעת תשובה סופית..
בשביל זה מספיק לצאת מהחשבון.וטענה נוספת המכריעה מכולם מחשב חייב לבצע כיבוי כדי לסגור נתונים ברקע או עדכונים שטרם הותקנו
ממש ממש לאבשביל זה מספיק לצאת מהחשבון.
ואם יש משתמש אחד?שאתה יוצא מהחשבון הוא רק סוגר את התהליכים שקשורים למשתמש הנל, רוב מכריע של העדכונים קשורים לתהליכי מערכת.
עדיין לא מספיק. יש הרבה תהליכים שהם ברמת הסיסטם. לא קשור למשתמש כזה או אחר.ואם יש משתמש אחד?
סיבת הכיבוי היא לתת מנוחה למחשב, ואם יציאה 'מכבה' את כל התהליכים של המשתמש, אז זה מספיק...
עידכונים ישנם בכל יום ובכל רגע?
אציין, אני לא מביע דעה לגבי הנושא הנוכחי, היות שלא חקרתי את הענין,
רק ספציפית לנושא התהליכים שפועלים ברקע, אין כל חיסרון בפעולת יציאה מהחשבון.
אויש הוא רק התבלבל בין Windows Defender ל-Eset.אני לא רוצה להכנס כעת לעצם הנושא כי זה מאוד ארוך , ויש בזה הרבה שיקולים
אבל בוינא יש שם אידיוטים ברמה ....
צפה בקובץ המצורף 618973
ממש לא!בשביל זה מספיק לצאת מהחשבון.
זה הנקודה, שזה לא 'רק' בלבול, אלא זה בורות במיטבו!אויש הוא רק התבלבל בין Windows Defender ל-Eset.
העלות זולה יותר (ב17 % +-)בעלות של 66אג לקוטש
מע"מ?העלות זולה יותר (ב17 % +-)
0.5518 (זה המחיר במונה ביתי רגיל נכון להיום)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים