![]()
לסיים ש''ס | עימוד
www.miktaim.co.il
תעלה פידיאף שאוכל להדפיס![]()
לסיים ש''ס | עימוד
www.miktaim.co.il
מה פי', מלא חומשים וסידורים הם עם גופן וילנא עם טעמים.חוץ מקורן או וילנא, לא נראה לי ש"כ מקובל להטעים הפונט.
גודל העמוד 13*18 ס"מ כך שתוכל להדפיס את הכפולה על A4.תעלה פידיאף שאוכל להדפיס
אבדוק איתם.חסום באתרוג.
הגבורה היהודית הוא בעיצוב לפי הנחיותיו של איתמר ממסד ועד טפחות, כך שאינו ראיה. אני די משוכנע שאם זה היה תלוי בר' שמואל עצמו הוא לא היה נוהג כך.אח"כ ראיתי שגם ר' שמואל ברגר עימד את 'הגבורה היהודית' עם פונטוב.
ראיתי מגזין שאיתמר הכניס אותו לרץ (ואת פונטוב להערות שוליים. לי עכ"פ לא היה נעים לקרוא ככה, וקראתי ממנו די הרבה.נראה לי שכעת גם החידוש להדסה יבוא בטוב.
אתה בטוח שזה תומך טעמים? באתר זה מופיע כאחד שאינו תומך (לא מופיע שם הסמל של תומך טעמים).אז אתה תצטרך לקנות את גופן ווילנא במשקל בודד בסך 2500 ש"ח.
אגב, דבר עם איתמר נתן. יש לו וילנא תומך טעמים במחיר מופחת, ועל כל המשקלים.
לדעתי אפילו יותר מוצלח משל פלרון.
הדפסתי... תודה זה בהחלט עבדוה מדהימה ללא ספק.גודל העמוד 13*18 ס"מ כך שתוכל להדפיס את הכפולה על A4.
תודה!הדפסתי... תודה זה בהחלט עבודה מדהימה ללא ספק.
אתה חושב שזה פונט קריא ומתאים לטקסט רץ?
אני מסופק בלשון המעטה..
הגבורה היהודית הוא בעיצוב לפי הנחיותיו של איתמר ממסד ועד טפחות, כך שאינו ראיה. אני די משוכנע שאם זה היה תלוי בר' שמואל עצמו הוא לא היה נוהג כך.
לא יודע מה הלך שם מאחורי הקלעים... (למדתי אצל ר' שמואל הרבה לפני שהספר הזה יצא).זה קשור לכריכה... וד"ל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים