נכתב ע"י שנית;n4987025:זו אולי חוצפה, אבל לא שלהם, שלהם רק הנזק וכאב הלב.
נסי לדבר עם הרב של העיר, אולי באמת אם תפנו כמה משפחות תצליחו להוזיז משהו.
(נודה לכם מאד)
נכתב ע"י gilafr40;n4987044:עצוב לי מאד עבורם...
אבל עם כל הכבוד. הם משתייכים לקהילה ברצונם, והם סופגים את ה"נזקים" ברצונם.
האם יעזור לפנות לרב העיר? איך? הוא דמותשניתן לדבר עימה?
מה השם? טלפון?
נכתב ע"י ברוך ה;n4987071:אני לא יודעת לאן את משתייכת
למרות שאני לא משתייכת לקהילה הגדולה בערד
אותי למדו שאם אתה קשור אז זה בכל דבר אנחנו לא בוחרים מה לקיים ומה לא אלא ועשית ככל אשר יורוך
הדברים נכתבו בהבנה גדולה לצער של החופש המתבטל אבל קומם אותי הגישה : "שהם סופגים את הנזקים מרצונם" ( ציטוט)
תחשבי אם לך זה היה קל לקבל כזאת הוראה
ותחשבי איזה נזק כספי עצום זה יכול לגרום להם
נכתב ע"י ישראל בעלז;n4987149:בס"ד
אני דווקא חושב שהם ראויים לכל הערכה שבעולם.
זה לא סותר את העגמת נפש והצער שלכם. אבל בן אדם שהשקיע כסף ביחידת דיור ובנה בריכה וכדו' ולבסוף אינו יכול להשכיר מכיוון ותיקנו במקוםם מגוריו תקנה כזו או אחרת, זה ראוי לכל הערכה.
אני לא בטוח שאני הייתי עומד בזה.
אל תשכחו שלאחר שאתם עוזבים את המקום, הוא נשאר לגור שמה כל השנה.
תנסו לבקש מהרב שלהם הסכמה רק לשנה זו.
ביררת עם מישהו ברבנות ושמעתי שהוא אדם מאוד נוח ומבין. זה עדיין לא סותר את זה שאם כל הקהילה קיבלו עליהם תקנה מסויימת הוא לא יוכל להתיר.
נכתב ע"י gilafr40;n4987193:האם היא מחויבת להחזירלנו את הסכום?
זה כמו חוזה שלא עמדו בו?
נכתב ע"י חוי ג;n4987235:שמעתי גם על משפחה שהזמינה וביטלוו להם את הבריכה, והם ביטלו ולקחו וילה של משפחה חילונית עם בריכה.
נכתב ע"י שנית;n4987188:לא, זה חדש מהשבועיים האחרונים,
בגלל מקרים שקרו.
נכתב ע"י efrat1;n4987266:יורים לעצמם ברגליים.
מי יבוא לשם בלי בריכה?
נכתב ע"י cha123;n4987275:אני!
פחדנית שכמותי...
כשאני רואה צימר עם בריכה אני עוברת הלאה
מפחדת על הילדים
מצד שני, ערד לא מדברת אלי בכלללל
בטח שלא בחום הזה
אם כבר - צפונה
נכתב ע"י gilafr40;n4987254:יש לך פרטים? טלפון?
אולי נמצא אצלם גם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים