- הוסף לסימניות
ממש לאסורי--- עברו ממוצ"ש יותר מ12 שעות.
אפשר לשלם למנקה שתצחצח את המעון.
בעניין האוכל--- יכלו לדרוש לבוא עם אוכל מהבית.
תירוצים!
בקורונה אסור
ממש לאסורי--- עברו ממוצ"ש יותר מ12 שעות.
אפשר לשלם למנקה שתצחצח את המעון.
בעניין האוכל--- יכלו לדרוש לבוא עם אוכל מהבית.
תירוצים!
והסיבה לא תאמינו,
היום אין להם ירקות להכין אוכל ככה אמרו ולכן לא פותחים.
תירוץ עלוב ביותר,
בכל סופר מוכרים ירקות, אז שתי שקיות למלאות לכל ילדי המעון
אבל אנחנו מאד רוצים לשלם על הימים האלו.....אנחנו לא משלמים על הימים האלו..
נו באמת בכל סופר גדטול שתכנסו תראו ירקות במחלקהיכלו לבקש מההורים שיביאו אוכל, או לקנות גרברים, למצער
מה שכן - הם צודקים לגבי האספקה. חנויות שמוכרות ירקות תחת הכשר לא מביאות סחורה ביום א', כי זו סחורה שנקטפה תוך חילול שבת. הרבה ירקנים סגורים בימי ראשון, ולא ניתן להסתמך על מלאי לא וודאי או לא טרי בכלל שנשאר ברשתות השיווק.
אפשר קישור?בינתיים באתר של התמת רשום תשלום מלא על תקופת הסגר...
זה צילום מסך מהאתר של הדרגות (הדרגה שלי)
ברור שזה לא הגיוני, במיוחד שהוצאתי מאות שקלים לבחורה שתשמור עליו...צפה בקובץ המצורף 744144
בסגר הקודם מייד היה רשום לשלם חצי על מרץ, וכלום על אפריל.זה עדיין לא נחשב להוראה על ימי הסגר,
זה הרגיל הם אמורים להוציא הנחיה מסודרת מה לגבי התשלום על ימי הסגר
שימי לב שיש מצב שזה מעונות יותר קטנים יחסית.הכל עניין של רצון.
עובדה שיש מעונות שפתחו היום, אז כנראה שאפשר להתארגן.
גמני שנשארתי עם הילדים בבית, אין לי מלפפונים בכלל, וגם לא נקי אצלי הפינותשימי לב שיש מצב שזה מעונות יותר קטנים יחסית.
אני מנהלת מעון של כ40 ילדים והיום בבוקר עשינו קניה בסופר ומחלקת ירקות הייתה ממש ריקה לדוגמה לא היה מלפפונים ולא גזר
וכמובן שהכמות ממה שכן היה הייתה ממש קטנה מיד חשבתי על המעונות הגדולים של המאה ויותר ילדים....
ואפילו המצב של הניקיון....התחלנו בשמונה כדי לנקות קצת...(רק אתמול מאוחר הוחלט שנפתח)
ולא הספקנו להגיע לכל הפינות.
אבל פתחת בסופו של דבר.שימי לב שיש מצב שזה מעונות יותר קטנים יחסית.
אני מנהלת מעון של כ40 ילדים והיום בבוקר עשינו קניה בסופר ומחלקת ירקות הייתה ממש ריקה לדוגמה לא היה מלפפונים ולא גזר
וכמובן שהכמות ממה שכן היה הייתה ממש קטנה מיד חשבתי על המעונות הגדולים של המאה ויותר ילדים....
ואפילו המצב של הניקיון....התחלנו בשמונה כדי לנקות קצת...(רק אתמול מאוחר הוחלט שנפתח)
ולא הספקנו להגיע לכל הפינות.
אני ממש מעריכה אותך!!!!אבל אנחנו מאד רוצים לשלם על הימים האלו.....![]()
מבחינה חוקית אסור לפתוח בלי כל התפריט....גמני שנשארתי עם הילדים בבית, אין לי מלפפונים בכלל, וגם לא נקי אצלי הפינות
בקיצור, לא דרשנו היום מעון מושלם אלא רק שיפתחו ויקחו את הילדים....
רק אמרתי שאם זה מעון גדול זה יותר מורכב.אבל פתחת בסופו של דבר.
והילדים לא גוועו ברעב אני בטוחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים