נכתב ע"י אוהב0ישראל;432217:כל השאלות שהעליתם, העליתי בזמנו באשכול קשה שפתחתי (וצונזר ונפתח מחדש...) על הרכישה שלי שם לפני כשנה.
הפתרון היחיד ולא המלא - לבקש את הפונטים בטרוטייפ.
הפונט באופן טייפ שלהם הוא נוראי בכל קנה מידה.
הנה הלינק לאשכול שלי דאז:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=42138
נכתב ע"י ישראלה;432541:אוהב ישראל, תודה רבה על המידע.
התקשרתי אליהם והם אומרים שההבדל בין אופן טייפ לטרוטייפ זה שטרוטייפ הוא לפי. סי בלבד
ואמרו ששם אין את תופעת האותיות עם ניקוד שהופכות לעיגולים.
אז מי שעובד עם פי. סי שיבקש גופני טרוטייפ.
יופי, אם כך, אז מצויין, גם בעלי מחשב מק יכולים להנות מפתרון הבעיה, ובקשו טרוטייפ.נכתב ע"י אליהו פריד;432544:זה בבלט, היום mac תומך טרוטייפ לכל דבר, ואני דובר מנסיון.
נכתב ע"י דפוסט;432543:אבל בשביל המחיר ששילמתי אין לי טענות, מה שבא בזול הולך בזול.
בכולופן אחרי ההתעסקות עם מסטרפונט, אני רוכש מהיום אצל פונביט ופונטייפ בלבד
ברכישה שביצעתי אצל פונטייפ, קיבלתי שירות מעל לשמוער, הפונטים הגיעו אלי למייל תוך מס' דקות מעת ביצוע ההזמנה, וגם תקלה שהייתה לי והתברר לבסוף שהטעות שלי קיבלתי שירות אדיב ומהיר.
אין כמו השירות של פונטביט ופונטייפ, לכן אני חורץ שלעולם לא ארכוש יותר אצל מסטרפונט גם אם הם יציעו לי 300 משקלים ב-500 ש"ח (הגעתי לבערך 100 משקלים אצל מסטרפונט ושאר החמישם אני לוקח כדי לא לצאת פרייר. פשוט כמעט אין מה לבחור שם)
עצם הרכישה הייתה סבירה שכן בחרתי בכל הבסיסיים והMUST שכל אחד צריך, אבל אחרי עיון מעמיק בקטלוג שלהם אין לי עוד מה לחפש אצלם.
נכתב ע"י ariels;432269:2OR - במחיר מבצע שהם נתנו לתת גם פונט אופן טייפ?
זו כבר מכירת חיסול של המכירת חיסול......
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים