לדעתי תעביר חלק מהזכאות לקלץהיי חברים אני צריך משכנתא של 450000
על דירה של מיליון מאה אני יכול לקבל עד 750000 משכנתא
מה דעתכים על התמהיל הזה
300 מל"צ כל שנתיים וחצי 12 וחצי שנים
75 קל"צ 14 שנים
75 זכאות 15 שנים
האם זה תמהיל נכון והאם שווה לי לקחת יועץ לכזה משכנתא????????
באמת???לדעתי תעביר חלק מהזכאות לקלץ
תשאיר שם את המינימום
אם חשוב לך פיזור סיכונים קח חלק מהמלץ כל 5
זכאות =צמודבאמת???
להעביר את הזכאות לקל"צ
למה???
לא עדיף לי יותר זכאות
במיוחד שאני יכול לפרוע ללא קנסות?
ולמה אתה ממליץ מל"צ כל חמש אם אנחנו כנראה לקראת הורדת ריביות ?
ודאי מומלץ יועץ. לאחרונה מחזרתי משכנתא של 350,000 שח שנעשתה כנראה ללא יועץ. החיסכון הכולל היה 300,000 שח וקיצור תקופה ב 15 שנההיי חברים אני צריך משכנתא של 450000
מה דעתכים על התמהיל הזה
75 קל"צ 14 שנים
75 זכאות 15 שנים
אשמח שתסביר כמה כסף אפשר להפסיד בהצמדה במידה ולוקחים 75א' ל15 שנה לעומת הפסד היווןקנסות היוון על 75 אלף ל15 שנה כנראה שתצליח לשרוד את זה לעומת הסיכון שבהצמדה
למה 75 זכאות? זה צמוד מדד!!היי חברים אני צריך משכנתא של 450000
מה דעתכים על התמהיל הזה
75 קל"צ 14 שנים
75 זכאות 15 שנים
היוון אזור ה1500אשמח שתסביר כמה כסף אפשר להפסיד בהצמדה במידה ולוקחים 75א' ל15 שנה לעומת הפסד היוון
במקרה שממחזרים כעבור שנתיים/שלש
ולפי זה אולי נבין מה הסיכון שאתה מדבר עליו
במחשבון שלי יצא היוון באיזור ה6000₪ (בהנחת ריבית עכשווית של 4.85 מול ריבית ממוצעת של3% עוד שנתיים)היוון אזור ה1500
מדד יכול להגיע גם ל10000 נזק
לא טעיתבמחשבון שלי יצא היוון באיזור ה6000₪ (בהנחת ריבית עכשווית של 4.85 מול ריבית ממוצעת של3% עוד שנתיים)
ובמדד יצא באיזור האלפיים בהנחה שהמדד יעלה ב3% שנתי
אבל יש מצב שטעיתי כי עשיתי חישוב בערך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //