לא סגור עדיין בכללשמי שלא יתחסן לקורונה לא יוכל להכנס לקניונים מקומות ציבוריים וכאלה...????
רגע ואם אני לא רואה לנכון להתחסן אז מה?
מה הם רוצים עכשיו, מה??
וולמה התדהמה?שמי שלא יתחסן לקורונה לא יוכל להכנס לקניונים מקומות ציבוריים וכאלה...????
אף אחד לא מכריח אותך. אבל לא תוכלו לכפות על אחרים לשאת בתוצאות של אי ההתחסנות.רגע ואם אני לא רואה לנכון להתחסן אז מה?
מי שלא מתחסן מסכן את אלו שלא יכולים להתחסן, כמו ילדים וקבוצות של מדוכאי חיסון.בא נגיד ש50 אחוז יתחסנו ו50 אחוז לא אז מה העניין לא לתת להם חופשיות?
הרי את מי הם מסכנים? רק את עצמם, כי מי שחושש כבר התחסן ואין לו מה לפחד!
כל מי שלא מחוסן מסכן את עצמו ואת מי שלא יתחסן, אז אין מה להגביל את חופש התנועה.
זה שאלה ששאלתי את עצמי ואין לי תשובה בינתיים
אז תתחסן אפילו שאתה לא רואה לנכון.שמי שלא יתחסן לקורונה לא יוכל להכנס לקניונים מקומות ציבוריים וכאלה...????
לא כל תגובה מקשרים לגדולי ישראל, (יש גדולי ישראל שלא הורו).אז תתחסן אפילו שאתה לא רואה לנכון.
גדולי ישראל רואים לנכון. אתה רואה רחוק נכון וטוב מהם?
יש כאלו שרוצים להיות מה50 אחוז שלא מתחסנים ולהנות מהחופשיות של 50 אחוז האחרים. הוגן?בא נגיד ש50 אחוז יתחסנו ו50 אחוז לא אז מה העניין לא לתת להם חופשיות?
כפי הנראה יקבל החרגה.מי שלא יכול - בגלל מחלות רקע
בדיוק.מי שלא מוכן להתחסן שישאר בבית - במקום שיבוא וידביק
ידעתי שתבוא התגובה הזו, הגם שהיא לא נכונה!לא כל תגובה מקשרים לגדולי ישראל, (יש גדולי ישראל שלא הורו).
תבינו הם מסכנים את עצמם אז מה אכפת לנו שיחגגו?יש כאלו שרוצים להיות מה50 אחוז שלא מתחסנים ולהנות מהחופשיות של 50 אחוז האחרים. הוגן?
הם מסכנים עוד הרבה מדוכאי חיסון וקבוצות סיכון, ילדים ועוד!!!תבינו הם מסכנים את עצמם אז מה אכפת לנו שיחגגו?
רובם. ויש שלא הורו, אין טעם לערב את גדו"י.האדמ"ורים הורו להתחסן, הרבנים הליטאיים והרבנים הספרדיים- לפחות רובם.
אף אחד לא טוען שהחיסון מועיל יותר מ95 אחוזבא נגיד ש50 אחוז יתחסנו ו50 אחוז לא אז מה העניין לא לתת להם חופשיות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים