BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
המשקפיים שקניתי עד עכשיו לילדים שלי עם ההנחה של מאוחדת היו חד פעמיות האם יש חנות שנותנת אחריות על משקפי ילדים כך שזה יחזיק שנה לעוזית שלמה?
המחיר לילד עם עדשות פשוטות יוצא לי בד"כ 70 ש'. כמובן צריך לבחור מסגרת ברמת מחיר נמוכה (אבל יש מבחר גדול)אכן בעינית יש אחריות, אבל תבררו בדיוק מה היא כוללת.
מה שכן, המחיר ההתחלתי שם שונה לגמרי מאשר שקונים דרך הקופה... ולהם לא נראה לי יש דרך הקופה.
קיצור, תבדקו שזה אכן משתלם לכם.
אם מתאים לך, מעולה.המחיר לילד עם עדשות פשוטות יוצא לי בד"כ 70 ש'. כמובן צריך לבחור מסגרת ברמת מחיר נמוכה (אבל יש מבחר גדול)
עם עדשות מורכבות יותר (צילינדר גבוה, מולטי פוקל וכו') עליתי גם עד 250 ש'.
שווה בעיני בשביל השרות שמקבלים, מסגרת יחסית חזקה. וגם כשיוצא פעם פעמיים בשנה שמתקנים מקבלים שרות טוב.
מזמינים את החלק חילוף דרך הטלפון (רשום להם הפרטים של המסגרת) כשהחלק מגיע לסניף הם שולחים הודעה טלפונית ואז באים ומתקנים במקום.
לא הייתי מחליפה את זה במשקפיים חינמיים שאחרי שבועיים או חודש את נשארת בלי כלום.
זה בדיוק האחריות.בעינית מחליפים פעמים רבות ללא עלות. לנו נשברה המסגרת ולא היתה קיימת מסגרת כזו , התקשרו אלינו לבחור מסגרת חדשה , כמובן ללא עלות
בעינית משקפיים ב70 ש"ח?המחיר לילד עם עדשות פשוטות יוצא לי בד"כ 70 ש'. כמובן צריך לבחור מסגרת ברמת מחיר נמוכה
לזכאים מטעם קופת חולים כמובן... פעם בשנה.בעינית משקפיים ב70 ש"ח?
הבנתי נכון?
באופטיקה גורא בבני ברק יש משקפיים במחיר של כ 500 ש"ח, עם אחריות מלאה לשנה,המשקפיים שקניתי עד עכשיו לילדים שלי עם ההנחה של מאוחדת היו חד פעמיות האם יש חנות שנותנת אחריות על משקפי ילדים כך שזה יחזיק שנה לעוזית שלמה?
לבריאות לכל מי שמתאים לו לצאת 5 פעמים בשנה עם כל ילד לקנות משקפיים (ולרב זו יציאה כפולה קניה+איסוף)ויש גם אופטיקות שמחיר המשקפיים הוא כ 100 ש"ח.
שבמחיר הזה אפשר גם לקנות 5 בשנה.
לדוגמה אופטיקה 109, יש הרבה סניפים.
אופטיקה ערבים, בברכפלד, ובבני ברק.
ועוד ועוד.
כן אבל מי אמר שיצטרכו לקנות 5?לבריאות לכל מי שמתאים לו לצאת 5 פעמים בשנה עם כל ילד לקנות משקפיים (ולרב זו יציאה כפולה קניה+איסוף)
וגם למי שמתאים שאחת לחודש חודשיים הילד כמה ימים בלי משקפיים. (וזה גם יכול לקרות יומיים אחרי הרכישה)
(ואני לא מדברת על מקצוענות בהתאמת המשקף ובהכנת העדשות, בא נניח שאין הבדל בין מקצוענים ללא מקצוענים בתחום)
אף פעם אין לדעת בדיוק כמה פעמים ישברו. אבל אסור לשכוח שמדובר בילדים (שנופלים, מתנגשים בילדים אחרים ומשחקים בכדור)כן אבל מי אמר שיצטרכו לקנות 5?
לנו, בדר"כ מספיק אחת לשנה במחיר הזה.
ואם את בטוחה שתצטרכי 5, את יכולה לקנות מראש 5 משקפיים..
משקף לשנה לילד לפני גיל 6 (כמדומני שרשמת פה בעבר שהילדים שלך פחות מגיל זה)בחנות זולה? זה באמת הצלחה גדולה.לנו, בדר"כ מספיק אחת לשנה במחיר הזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים