אינני יודעת מה ילד יוםאם השיקול הוא המכוניות האוטונומיות - אז גם על אוטומט אל תלמדו.
לגבי ידני - אם בכוונתכם לנהוג באירופה, או בארץ על מכוניות של שבע נוסעים ומעלה, יש סיכוי שידני ישמש אתכם. אם התכנית שלכם הוא מכוניות קטנות בארץ - סיכוי גבוה שלא תנהגו בידני מאז הטסט ועד עולם.
יש לזה מענה תכל'ס בפועל? או שזה על הנייר וזהו?אם כבר התחלתם ואתם מסתדרים טוב, תמשיכו.
לי יש על אוטומט (אחרי שנכשלתי בראשון על גיר רגיל)יש לזה מענה תכל'ס בפועל? או שזה על הנייר וזהו?
היום מורי נהיגה לא ממליצים על ידני.יש לזה מענה תכל'ס בפועל? או שזה על הנייר וזהו?
אויש...לי יש על אוטומט (אחרי שנכשלתי בראשון על גיר רגיל)
7 וחצי שנים, יצא לי רק פעמייים שהייתי צריך לנהוג על גיר רגיל ונהגתי..
אז ככה, אין לי רכב. בנתיים בעלי מוציא מהשכרות אלו ואחרות לפחות אחת לשבועיים.היום מורי נהיגה לא ממליצים על ידני.
הכי פשוט וקל לעשות על אוטומט.
קחי בחשבון שלעיתים בידני תצטרכי מס' נוסף של שיעורים=כסף,
והסיכוי לעבור טסט ראשון קטן יותר מלעבור באוטומט=כסף.
תעשי שיקול.
אם כרגע אין לך רכב ידני, תעשי על אוטומט.
אני מכירה הרבה שעשו והצליחו, מסקנה= לא כולם נכשלים.והאמת, כמה שזה ישמע מוזר, אני נהנית מהאתגר של ההילוכים.(בנתיים)
אבל....
מורי נהיגה ממליצים על מה שיש להם.היום מורי נהיגה לא ממליצים על ידני.
לא מדויק.מורי נהיגה ממליצים על מה שיש להם.
נכון. אין הרבה מורים שמגישים על הילוכים.בגלל שבארץ יש שימוש מועט בידני, רוב הלומדים הם על אוטומט, ובמילא גם המורים הם רובם לאוטומט.
אם אתם רוצים להשאיר לעצמכם את כל האופציות, ואתם גם מסתדרים עם זה, אז למה לא להמשיך ללמוד ידני?אינני יודעת מה ילד יום![]()
זאת היתה השאלה שלי: אם זה באמת נכס או שזה סתם אחיזת עיניים?אם אתם רוצים להשאיר לעצמכם את כל האופציות, ואתם גם מסתדרים עם זה, אז למה לא להמשיך ללמוד ידני?
(לי יש ידני, כבר המון זמן שלא נהגתי על ידני. ועדיין אני רואה את זה כנכס שיכול לשמש אותי בעתיד)
כמו שכתבתי לעיל - תלוי מה התוכניות שלכם.זאת היתה השאלה שלי: אם זה באמת נכס או שזה סתם אחיזת עיניים?
היום גם האוטומט 'זוללים' פחותזה תלוי גם אם את מתכוונת לקנות רכב...כלומר הרכבים הידניים פחות זוללים דלק, ולגיר יש תוחלת חיים ארוכה יותר.
לדעתי...כן עדיף להשקיע על ידני בהחלט...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים