אני לא מהמגזר, אז קחי בחשבון. אבל אני כן רוצה לתת עוד איזושהי נקודת מבט, גם אם לא יסכימו איתי -
אני לא מאמינה שאני הולכת לכתוב את זה שחור על גבי פורום, אבל זה לא מקצוע קל לאמהות. בסטודיואים גדולים - השעות תובעניות מאד, והמיקום הוא במרכז.
אני כאמא, לא הצלחתי להכריח את עצמי לעבוד 10 שעות בסטודיו ואז לבלות עוד שעתיים בנסיעות הלוך וחזור, במקום לראות את ילדיי גדלים.
אם את עובדת כעצמאית, את צריכה לקחת בחשבון שמעבר לכל השעות הרבות שצריך להשקיע בלימוד, תרגול ושיפור עצמי, את צריכה גם לעבוד מאד קשה על לבנות לעצמך שם, שיווק עצמי וגיוס לקוחות. נכון מה שאמרו שלקוחות מסויימים יגיעו כבר ממקום עבודתך כגרפיקאית, אבל אנשים לא תמיד מבינים מה זה תלת מימד, למה זה מסובך יותר, למה זה דורש יותר תקציב וכו'. צריך להשקיע הרבה זמן בלהסביר, מה שבעולם הגרפיקה כבר די מוכר וברור.
אגב, נושא הלימוד לא נפסק, אצלי בינתיים, ואני כבר הרבה שנים עובדת ולומדת את התחום, ותמיד אני מרגישה צעד אחד (או עשרה

...) לפני המקום שבו אני באמת רוצה להיות.
לבסוף, תחום תלת המימד הוא אולי עוד לא רווי במגזר החרדי, אבל גם "אצלכם" כפי שאת מתרשמת מהפורום הזה, יש הרבה מאד עובדים מוכשרים, וכל מחזור נוסף בפרוג, לומדה או בתי הספר האחרים מכשיר עוד אומנים, שכולם מתחרים איתך על מעט העבודות שיש.
זה בהחלט תחום מעניין, מאתגר, מהנה ומלמד, כל מה שאמרו מעלי נכון. אבל רציתי לתת עוד נקודת מבט אחת, גם אם היא אישית יותר, שאולי תעזור לך לגבש החלטה.