- הוסף לסימניות
נראה לי שגם ע"פ חוק אסור למורה להגיד לתלמיד מה לעשות כי זה נוגד את ערכי הדמוקרטיה ....אגב, מבחינת חוק אסור להעמיד ילד בפינה וכן אסור להוציאו מחוץ לכיתה.
נראה לי שגם ע"פ חוק אסור למורה להגיד לתלמיד מה לעשות כי זה נוגד את ערכי הדמוקרטיה ....אגב, מבחינת חוק אסור להעמיד ילד בפינה וכן אסור להוציאו מחוץ לכיתה.
מקור?נראה לי שגם ע"פ חוק אסור למורה להגיד לתלמיד מה לעשות כי זה נוגד את ערכי הדמוקרטיה ....
אנחנו הולכים לפי חוקי התורה הקדושהאגב, מבחינת חוק אסור להעמיד ילד בפינה וכן אסור להוציאו מחוץ לכיתה.
להעמיד ילד בפינה בפני כל הכיתה זה אקט משפיל מאד.
בצחוקמקור?
מה לעשות שמוסדות הלימוד כפופים לחוקים כאלה.אנחנו הולכים לפי חוקי התורה הקדושה
ולא חלילה לפי חוקי המדינה,
כמובן שעל פי השכל האנושי אסור להעליב ילד בצורה שהיא יכולה לפגוע בו ח"ו
כן,אין צורך לצאת נגד, אין בזה משהו רע, גם אם המדינה אמרה.
ואם המלמד מאמין לכל מילה שהילד אומר לואם המלמד לא מאמין לילדים בכיתה שלו
יש לו בעיה גדולה מאוד מאוד
כן תגידילא ממש קשור אבל מנצלת את ההזדמנות
ילד שאומר שהגננת (גן גיל 4 בחיידר מצוין) אמרה שאם לא שמים כיפה על הראש השכל בורח
וכל פעם שנופלת לו הכיפה-"תביאי לי מהר שלא יברח לי השכל"
להגיד לה משהו?
לא נשמע לי בכלל..
אבל לא מאלו שיחנכו את הגננת גם אם זה נשמע לי טפשי ובלתי חינוכי בעליל.
תגידי לילד שלךלא ממש קשור אבל מנצלת את ההזדמנות
ילד שאומר שהגננת (גן גיל 4 בחיידר מצוין) אמרה שאם לא שמים כיפה על הראש השכל בורח
להגיד לה משהו?
לא נשמע לי בכלל..
הי,לא ממש קשור אבל מנצלת את ההזדמנות
להגיד לה משהו?
לא נשמע לי בכלל..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים