- הוסף לסימניות
איך ניתן לאכוף דבר כזה??קודם ממליצים
אח"כ מחייבים...
שוטר יבקש להוריד מסיכה אחת?
הרי זה לא בטיחותי!
איך ניתן לאכוף דבר כזה??קודם ממליצים
אח"כ מחייבים...
עכשיו יש לחקור האם הקנס על עטיית מסיכה אחת תעמוד על 250...???נחמן אש אמר בראיון כלשהו ששוקלים את זה.
זה טוב לאלו שמכשירים 2 כוסות חד-פעמי לקידוש....אני כבר ראיתי כמה שהולכים עם 2 מסיכות
כןמה זה? החד פעמי?
חכמים!בריאים לחלוטין
מפחדים מהמוטציה![]()
אשמח לכל מידע
זכור לי שהיו בתי חולים שאסרו להכנס לשטחם עם המסכה הנ"ל בטענה שהפילטר גורם להפעלת לחץ שבסופו של דבר הודפת את הנגיפים החוצהמסיכה N95 נותנת את אותה הגנה כמו שתי מסיכות.
יש גם בלי פילטר. הפילטר זה לאנוכיים בלבד.זכור לי שהיו בתי חולים שאסרו להכנס לשטחם עם המסכה הנ"ל בטענה שהפילטר גורם להפעלת לחץ שבסופו של דבר הודפת את הנגיפים החוצה
ובקשר למסכות בד - קראתי שהן לא שוות הרבה, יש למישהו מידע על זה?
מסיכה כירורגית אינה נותנת 99% הגנה.מסכות כירורגיות מספקות כ99% הגנה ולכן אין צורך ב2 מסכות.
לא נראה לי מתאים להעלות לפה כתבה עם כתבת אישה.נשמח שתעלו
אני ראיתי אתזהלא נראה לי מתאים להעלות לפה כתבה עם כתבת אישה.
יכולה לשלוח במייל.
אולי אעלה רק קובץ שמע עם כמה תמונות.
בס"דמסיכה כירורגית אינה נותנת 99% הגנה.
(גם הN95 נותן פחות).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים