לי שי לפאטו מרוצה ברמותבאמת שראיתי כמה בתים עם לפטו והם נראים מחריד והנשים אמרו לי שזה חלום שלהם להחליף.. וזה בתים שגג שנתיים אחרי...
אני לא מעזה להתקרב.
לאריחים ממש גדולים צריך רצף מיוחד, לא כל רצף יודע לעבוד איתם.בא לי אריח יותר גדול מ60-120 (אם אמצא) יש בזה יותר בעיות של אריחים לא ישרים?
איך אפשר לדעת לגבי טיב הברק ....שלא יירד אם הזמן
לי שי לפאטו מרוצה ברמות
לא כל רצף עושה את זה.בא לי אריח יותר גדול מ60-120 (אם אמצא) יש בזה יותר בעיות של אריחים לא ישרים?
איך אפשר לדעת לגבי טיב הברק ....שלא יירד אם הזמן
אכן, לא ראיתי בית בלי שריטות, ולא משנה כמה שלמו על הריצוף.חסרון- על המבריק רואים שריטות.
אני קניתי בחרש - סיני ולא איטלקיאפשר לדעת איפה קנית? איטלקי?
אני לא אוהבת מבריק מידי ולא מט מידי.
לכאורה הלפאטו היה אמור להתאים, אך כשראיתי בתים מרוצפים בו (ולא רק אריח בודד) התקבל מראה נוטה מאד למט
התכוונת אלוני... וגודל 120/60אחותי קנתה עכשיו נראה לי באלון אאוטלט בסגולה פ"ת גם כן לאפטו אבל בגודל של 60/100 מתקבל הרבה יותר יפה
ריצוף וקרמיקה יחסית זול שם.אלון או אלוני?
כמה עולה שם למטר? מעניין אם שווה להתאמץ להגיע לאאוטלט
אם לא רואים את החדרים מהכניסה לבית אפשר בהחלט לעשות ריצוף שונה, ופרקט ממש הולך יפה!קופצת על האשכול
מה עדיף?
לרצף כל הבית באותו רצוף (לא כולל אמבטיות) או בחדרים לעשות דמוי פרקט?
כל אחד אומר לי משהו אחר.
גם אני בהתלבטות.לרצף כל הבית באותו רצוף (לא כולל אמבטיות) או בחדרים לעשות דמוי פרקט?
אריחי פרקט נראה לי לא יכולים להיות משי בגלל האופי שלהם שהוא דמוי עץ, לכן כולם יהיו מט באופן גמור וסופני.הבעיה שבדמוי פרקט אין למצוא אריח לבן יפה ובטח שלא בגימור משי ...הכל מחורץ ולכוון האפורים
אם מתייחסים לחדר בעצמו הפרקט הרבה יותר יפה
מצד שני המראה הכללי של הבית פחות יפה כי הוא לא אחיד
לדעתי לאורךחשבתי על כיוון השטיפה בהתחשב בזה שהפרקט אף פעם לא חלק כמו קרמיקה רגילה אז לאורך החדר יותר הגיוני.. כי זה כיוון גריפת המים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים