איפה הופכים
צילום מסך 2022-07-12 132656.png

שאלה קצת טיפשית..
אבל שכחתי איך עושים את הפונקציה של IF ביותר משני תנאים...
כל אמצעי הזכרון לא הועילו..

אשמח אם מישהו מכאן יוכל לרענן את זכורני.

תודה!

שאלה קצת טיפשית..
אבל שכחתי איך עושים את הפונקציה של IF ביותר משני תנאים...
כל אמצעי הזכרון לא הועילו..

אשמח אם מישהו מכאן יוכל לרענן את זכורני.

תודה!
בארגומנט השלישי אתה מתחיל IF חדש
1. התנאי.
2. מה עם התנאי מתקיים
3. אם לא (1. תנאי נוסף. 2. אם מתקיים, 3. אם לא מתקיים).

בארגומנט השלישי אתה מתחיל IF חדש
1. התנאי.
2. מה עם התנאי מתקיים
3. אם לא (1. תנאי נוסף. 2. אם מתקיים, 3. אם לא מתקיים).
תודה!
לא הולך משום מה, נותן הודעת שגיאה כביכול חסרים פרמטרים למרות שהכנסתי הכל לפי השלבים.

תודה!
לא הולך משום מה, נותן הודעת שגיאה כביכול חסרים פרמטרים למרות שהכנסתי הכל לפי השלבים.
טוב, ניסיתי שוב מסתבר שהטעות שלי הייתה שסימנת משום מה את כל העמודה יחד...

תודה!

איך אני יכול לערוך הגרלה בקלות באקסל?
(עד היום אני מגריל עם נוסחת RAND כשאני מרענן את התאים ואז ממיין מהקטן לגדול ואלו שקיבלו את המספר הקטן ביותר זוכים, הבעיה שמשום בה יוצא לי פעם אחר פעם כמה זוכים שזוכים שוב ושוב, לא קבוע אבל מידי פעם, מרגיש לי שמשהו לא תקין ולא באמת רנדומלי עם הנוסחה הזאת)

איך אפשר להגדיר פונקציה שכתבתי עם קוד במודל חדש שישאר לתמיד-
שלא אצטרך לרשום שוב את הקוד בכל קובץ?
מדובר בפונקציה של היפוך אותיות בקוד הזה:
Function reversetext(a_string)

reversetext = StrReverse(a_string)

End Function
@מאסטר באקסל

קבצים מצורפים

• משימה קצרה - Vlookup.xlsx
    KB 35.7 · צפיות: 52
אני רוצה לעשות מיזוג דואר מאקסל
רוצה לדעת האם יש אפשרות לסנן באקסל שרק מה שאני רוצה יופיע במיזוג בוורד
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה