- הוסף לסימניות
- #4,701
איפה הופכיםלהפוך את ההגדרה של התא מתאריך לטקסט
איפה הופכיםלהפוך את ההגדרה של התא מתאריך לטקסט
איפה הופכים
מקש scroll lockהשתבש לי משהו באקסל-
מקשי החיצים במקלדת מזיזים את כל הגיליון ימינה או שמאלה במקום לעבור משבצת אחת.
מה השאלה?זקוק לעזרה קטנה בקובץ אקסל.
יש אפשרות לעזרה
יש לי משימה קטנה ב- VLOOKUPמה השאלה?
בארגומנט השלישי אתה מתחיל IF חדששאלה קצת טיפשית..
אבל שכחתי איך עושים את הפונקציה של IF ביותר משני תנאים...
כל אמצעי הזכרון לא הועילו..
אשמח אם מישהו מכאן יוכל לרענן את זכורני.
תודה!
תודה!בארגומנט השלישי אתה מתחיל IF חדש
1. התנאי.
2. מה עם התנאי מתקיים
3. אם לא (1. תנאי נוסף. 2. אם מתקיים, 3. אם לא מתקיים).
טוב, ניסיתי שוב מסתבר שהטעות שלי הייתה שסימנת משום מה את כל העמודה יחד...תודה!
לא הולך משום מה, נותן הודעת שגיאה כביכול חסרים פרמטרים למרות שהכנסתי הכל לפי השלבים.
אתה מבקש רשות להעלות או שואל איך מעלים?יש לי משימה קטנה ב- VLOOKUP
האם אפשר להעלות את הקובץ לקבלת עזרה?
העליתי. אודה למי שיכול לסייע לי בפתרון שאלות 6-10אתה מבקש רשות להעלות או שואל איך מעלים?
פשוט גוררים את הקובץ לתוך ההודעה וזה עולה לבד.
אני רוצה לעשות מיזוג דואר מאקסל
רוצה לדעת האם יש אפשרות לסנן באקסל שרק מה שאני רוצה יופיע במיזוג בוורד
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים