|
א. תודהמקווה שהבנתי את הדברים מצורף קובץ אקסל לפי מה שהבנתי-
- יש למלא רק את התאים הירוקים:
- שדות אלה כוללים תאריך, כמות הפקדה לכל צורך, ושווי תיק.
- חישוב עתידי (עמודה H):
- הקובץ יחשב באופן אוטומטי את כמות ההפקדות החודשית + שווי התיק בעמודה H.
- עמודות עזר (L עד P):
- עמודות אלו משמשות לחישוב סך ההפקדות לכל קטגוריה. (ניתן להסתיר אותם)
- חישוב אחוזים (R עד V):
- בעמודות אלו מחושב אחוז ההפקדה עבור כל צורך, החל מתחילת ההפקדות ועד לחודש הנוכחי.
ב. צריך להכפיל את שווי תיק בעמודות R-Vא. תודה
ב. עדכון שווי התיק אמור גם לעדכן את העמודות הכחולות (הסכום + % ) הרעיון הוא לדעת תמיד כמה כסף יש לכל חיסכון! (לא עוזר לי לדעת כמה הפקדתי לבר מצוה בלי לדעת כמה בפועל יש לי לבר מצוה)
לילה שקט לכולם
לא הבנתי למה זה יעזור. וגם העמודות האלו הן חישוב בכלל אוטומטיב. צריך להכפיל את שווי תיק בעמודות R-V
כלומר לפתוח 5 עמודות חדשות וכו'
אפשר בסוף לנקות ולהסתיר את מה שלא בשימוש
סופילא הבנתי למה זה יעזור. וגם העמודות האלו הן חישוב בכלל אוטומטי
בכל אופן אשמח אם תכולו שעדכון שווי התיק יעדכן את העמודות הכחולות (הסכום + % ) !!!
=A1+DATE(,B1,)איך עושים באקסל
כשיש לי עמודה של תאריך תחילת תשלום
עמודה נוספת מספר תשלומים
שיחשבן לי מה התאריך תשלום האחרון בעמודה נוספת?
בתודה מראש
א. שוב תודה על הזמן והטרחהסופי
תיקנתיא. שוב תודה על הזמן והטרחה
ב. בפועל העמודה של השלישית (של כמות בפועל) כלל לא עובדת! (צורך 1ו3 עובדים אך לא 2ו4, ו5 בכלל נראה כמו אחוזים?!)
שוב התנצלות על הטרחה שוב ושוב. ותודה על כל העזרה!!!
צפה בקובץ המצורף 1990871
תודה רבה. תברכו מן השמים!!!תיקנתי
משהו יכול להסביר איך באמת מביאים נתונים לאקסל,רק לידע- אם תעשי בשיטס, הכי פשוט בעולם להביא את הנתונים אונליין לגליון (כמה שווה כל נייר)
נ.ב. גם באקסל אפשר לייבא נתונים מהאינטרנט, אבל קצת יותר מסובך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים