- הוסף לסימניות
3 - בצמצם של המצלמה מופיעה דמותו ההפוכה...
היא הפוכה לגמרי - והסיבה: היא מצולמת ממראה,(הפוך על הפוך) ולכן אני סבור שהן כן צולמו בו זמנית.נכתב ע"י לשם שינוי;928835:מה הדיון, לי היה ברור מההתחלה.
הוא צילם את עצמו פעם אחת בפלאפון עם המצלמה - והגדיל את התמונה על המסך של הפלאפון,
ובפעם השניה עמד עם הפלא מול המראה ומצלם ביד שניה וצילם.
תראו שהתמונה בפלא לא זהה לתנוחה בה הוא עומד.
נכתב ע"י אפכא מסתברא;928833:3 - בצמצם של המצלמה מופיעה דמותו ההפוכה...
אההה. צודקת, הניקון! בעלי ואני חיפשנו הבדלים ולא מצאנו. בעלי טען שבאחת התמונות הפלאפון יותר אלכסוני, אבל לא היינו בטוחים.נכתב ע"י לשם שינוי;928843:מה אתם משגעים ת'שכל- זו לא אותה תמונה!
תראה תרצועת ניקון שבתמונה הגדולה רואים את כל המילה ניקון ובקטנה רק חלק. יש עוד הבדלים אבל זו בולטת וניתנת להדגמה בלי ציורים על התמונה.
נכתב ע"י רבקה.;928864:אההה. צודקת, הניקון! בעלי ואני חיפשנו הבדלים ולא מצאנו. בעלי טען שבאחת התמונות הפלאפון יותר אלכסוני, אבל לא היינו בטוחים.
אז אני מבינה שהוא צילם את עצמו דרך מראה מחזיק בטלפון, פרש את התמונה על הטלפון, צילם את עצמו דרך מראה מחזיק בטלפון, פרש את התמונה על הטלפון, צילם את עצמו דרך מראה מחזיק בטלפון, פרש את התמונה על הטלפון ופעם אחרונה וזהו. (או שאמרתי פעם אחת יותר מדי.)
ויקיפדיהנכתב ע"י דבושינקה;929195:אולי מישהו מוכן להסביר את הרעיון של mig?
בלי כל כך הרבה רמזים....

ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם.במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני!
מצטערת, צילמתי היום חתונה, ובשעות שלפני החתונה לא הצלחתי להכריע על נושא לאתגר.נכתב ע"י מור100;929864:התוצאות פורסמו בתאריך והשעה הבאים:
02-01-2013, 23:26![]()
חן חן.נכתב ע"י מור100;929878:אף אחד לא מחפש, הכל בסדר.
הנה אפי' הוספתי סמיילים להודעה הקודמת שלי.![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים