- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;841988:אתה אמור להתחיל להלך בין הטיפות![]()
אני יודע לצלם טיפות
ללכת בינהם כפי שאתה רואה... זה קצת קשה
הצעות ובקשות לאתגר הבא יתקבלו בברכה
אחסוך לכם מספר כיוונים....
זה לא יהיה צילומי ילדים בסטודיו
נכתב ע"י אברוּמי;841988:אתה אמור להתחיל להלך בין הטיפות![]()
נכתב ע"י tamiro;842149:אחסוך לכם מספר כיוונים....
זה לא יהיה צילומי ילדים בסטודיו
נכתב ע"י rosmarin;842345:
(דווקא מעניין לראות את הצילומי ילדים בסטודיו של המוזהבים)
גם לי זכור באופן ממש ברור שכבר נתקלתי בתמונה הזו בעבר הרחוק, פה באתר.נכתב ע"י contrast;842393:הניק "לשם שינוי",
ממש לא זכור לי שהעליתי את התמונה הזו לפורום אי פעם.
אשמח לקישור.
ב"ה, רווח לי. אלצהיימר עדיין לא תקפני.נכתב ע"י contrast;842393:הניק "לשם שינוי",
ממש לא זכור לי שהעליתי את התמונה הזו לפורום אי פעם.
אשמח לקישור.
היכן כתוב?נכתב ע"י יאיר;842627:יש לו 24 שעות מאז התוצאות....
נא להמתין בסבלנות![]()
נכתב ע"י יונה כהן;842623:עד מתי הצטרכו להמתין לכבודו???
איך נעלה ואני לא יודעת מה הנושא?נכתב ע"י tamiro;842646:?????????
א: אני מחכה שתעלי תמונה לאתגר הקודם....
ב: מה הלחץ? (את זוכרת שאני כבר לא עובד אצלך, נכון?)
האתגר יעלה עוד היום בערב
נכתב ע"י ותמיד לבחור;842501:ב"ה, רווח לי. אלצהיימר עדיין לא תקפני.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=48649
נכתב ע"י יונה כהן;842651:איך נעלה ואני לא יודעת מה הנושא?
אני רק זוכרת שאני לא משלמת משכורת לך.
הכל בסיידר,סתם הסתקרנתי.
יופי, ועכשיו אני יכולה להפסיק לנשום כי אין לי עדשת מאקרו,נכתב ע"י tamiro;842667:גברת כהן,
את יכולה עכשיו לחזור לנשום
העלתי את האתגר
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים