נכתב ע"י itamar y;1672976:ב"ה
אני לעולם לא הייתי בקורס לפוטושופ או לאילוסטרייטור, אבל קיבלתי כמה עצות מגרפיקאים, ומכאן בפורום...
לוגו הזוי, הוא מסורבל ואני אישית לא הייתי ממליץ לוגו כזה, אבל בגלל שעשיתי כבר אז..
השתמשתי קצת באילוסטרייטור, הרב בפוטושופ
נכתב ע"י yair7733;1671971:הכללים להשתתפות באתגר:
א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד.
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום).
ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
ד. אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן.
ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותו.
נושא האתגר: לוגו לפרוג
לא שמשהו רע בלוגו הנוכחי, המטרה העיקרית היא הקנית פרקטיקה, אבל מי יודע, אולי עוד ייצא מזה משהו?
- הלוגו יכול להיות באנגלית או בעברית.
- ניתן ליצור משהו חדש לחלוטין, או לחלופין אלטרנטיבה הבנויה על הלוגו הנוכחי.
- ניתן להשתמש בכל צבע אם כי קומבינציות על הצבע הירוק כנראה יתאימו מכולם.
- ניתן להוריד למטה את סמן הלוגו בפורמטי AI & PSD.
תרגישו חופשי להתפרע: דו מימדי, תלת מימדי או תשע מאות ושש מימדי. אילוסטרייטור, פוטושופ או כתבן. שילוב של לבן וזהב, שילוב של כחול ושחור, או שילוב שחצי מהעולם חושב שהוא לבן וזהב וחצי חושב שהוא כחול ושחור. מה שבא ברוך הבא!
בהצלחה ובהנאה לכולם!
נכתב ע"י שובל אש;1698131:לעניות דעתי על הכללים,
* חבל שלא ניתנת האפשרות ליוצר להעלות כמה יצירות בכיוונים שונים. הרי בוחרים יצירה ולא יוצר..
* התחרות היתה הרבה יותר אובייקטיבית אם הביצוע היה מועלה ללא שם היוצר בשלב התחרות, כך שאין נגיעות אישיות לאף אחד/ת (כמו בתחרות של סוף 2007).
* הייתי משאירה את הירוק שכפי שצוין 'ירוק זה פרוג ופרוג זה ירוק'. גם פסיכולוגיה וגם בטח לא תשנו את צבעי האתר בעקבות הלוגו.. (או שכן)
מה דעתכם??
בכ"א, בהצלחה לכולם!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים