- הוסף לסימניות
מה את בורחת כזה מהר?לא !!
ממש לא !!![]()
מה את בורחת כזה מהר?לא !!
ממש לא !!![]()
אני לא בחופש הגדול...אני ע-ו-ב-ד-תמה את בורחת כזה מהר?
תודה רחלי על האתגר המקסים, פעם ראשונה שאני משתתפת , ונהניתי מאד לעקוב אחרי היצירות שהועלו, ואחרי הניהול המקצועי.
אני מבינה שיש פה ביקוש לזהות את הניקיות היוצרות אז אני מזדהה-
היצירה הזו שלי . כמו שכתבתי- לא נוצרה למען האתגר, אלא ביום הזיכרון לפני כמה חודשים.צפה בקובץ המצורף 368461. נעשתה בגיר חום.
דיון כלבבי.
|מכינה פופקורן|
|מכבדת את השכנים, כי הם מתגרים מהריח|
|אוכלת|
שכחת להוסיף
|משמינה|
זה נמצא בתערוכה של אמן....
תכל'ס, מי הזוכה במקום השני, היא כבר נחשפה?!
רק אני מחכה לאתגר נוסף???
וולקום טו זו ניו צ'אלאנג'!היא נרדמה...![]()
וולקום טו זו ניו צ'אלאנג'!
(סתם ניסיתי להשוויץ שאני יודעת קצת אנגלית...)
אז נעים להכיר,
אני הזוכה במקום השני!!
(שני סימני קריאה!!)
ואם לא היו שולחים לי מייל חזרה שהעם ממתין,
הייתי רואה את התוצאות אולי עוד חצי שנה.
פשוט, אני ע -ס - ו - ק - ה - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל בעז"ה עד מחר עולה אתגר חדש,
תזכרו שאמרתי.
היצירה שלי:
צפה בקובץ המצורף 369567
הכנתי אותה בשביל האתגר.
וגם אני אוהבת את היצירה הזאת.
אז---
תחכו ועוד ניפגש!
יצירה באמת יפיפיה אהבתי גם את הצבעים!הכנתי אותה בשביל האתגר.
וגם אני אוהבת את היצירה הזאת.
נראה לך שאכפת לי הרבה מהאמן ?הזויים!
זה היה די צפוי. מענין שזה קרה רק עכשיו.
חשבתי תמיד שהוא יוצר לא בארצו.
תמיד היתה ונ ש א ר הנראה לך שאכפת לי הרבה מהאמן ?
הוא יסתדר גם כך..יש לו סטודיו בניו יורק ובברלין ובטוח בעוד מקומות בעולם
מה שמרתק אותי זה הממשל הסיני -
למרות הקדמה והתעשייה והפתיחות לעולם
סין זו לא דמוקרטיה סין הייתה ונשארה סותמת פיות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים