נכתב ע"י גיליון;351106:אפשר לפתוח לנתיבים?
אנחנו מתגרים...
אני עזרתי קצת לתמיר לבנות את האתר......נכתב ע"י גיליון;351106:אפשר
ו...רק משפט אחד לא הבנתי:
![]()
נכתב ע"י גיליון;351109:מה כתובת האתר?
נכתב ע"י yitzy;351157:אין לי מושג איך לפתוח לנתיבים...
זה משהו שבעל האתר צריך לעשות? או המנותב?
נכתב ע"י yitzy;351157:אני עזרתי קצת לתמיר לבנות את האתר.....
נכתב ע"י tamiro;351185:אני חייב לשאול משהו... (וזה מופנה בעיקר לגרפיקאים שמסתובבים כאן)
כשאתם נכנסים לבית של מישהו... אתם צריכים שיסבירו לכם שאסור לקחת משם דברים ללא רשות? או שאתם מבינים לבד שזה שייך לבעלי הבית?
כי משום מה נראה לי שבאינטרנט אתם לא כ"כ מיישמים את ההבנה הזאת שאצלנו היא בגדר מצוות לא תעשה (לא תגנוב קוראים לזה).
ואם עד עכשיו לא הבנתם אני אכתוב את זה כאן....
תמונה או כל יצירה שנמצאת באתרים של צלמים - הן רכושו הפרטי בלבד!
לא, אסור להוריד אותן
ואסור להעתיק אותן
ואסור להשתמש בהם ללא רשות
קפיש??
נכתב ע"י GRN;351278:כמו שאמרתי בביוגרפיה כתוב בפירוש שאפשר להוריד, ולא כתוב שום הגבלה - לכן שאלתי, ואני מאמינה שיהיו עוד רבים שיטעו בכך, לבד מאלו שיורידו בלי לטעות![]()
נכתב ע"י tamiro;351289:איפה בדיוק ראית שכתוב שם להוריד?
אגב למטה בתחתית כל עמוד כתוב
תמיר אורבאום – סטודיו הוד. All Rights Reserved.
זה אומר לך משהו?
נכתב ע"י GRN;350617:אתר יפיפיה ובעל שימושיות מצויינת!
וזה רציני???
"כולי תקווה שתהנו מהתמונות ומהאתר, אם נשאר לכם טעם של עוד תוכלו לחזור לכאן לצפות בתמונות החדשות שמתעדכנות מדי שבוע ואף להגדיל מהן תמונות לביתכם".
אם כן, אני מיד מורידה!
נכתב ע"י אברהם;351325:תמיר, ציטוט מהביוגרפיה שלך:
כולי תקווה שתהנו מהתמונות ומהאתר, אם נשאר לכם טעם של עוד תוכלו לחזור לכאן לצפות בתמונות החדשות שמתעדכנות מדי שבוע ואף להגדיל מהן תמונות לביתכם.
נכתב ע"י shmil15;351312:אוו סוף כל סוף משהוא שאפשר לתת לך ביקורת עליו ...
התמונות באתר ממש יפות .
אבל שיטת הגלילה לא כ"כ עובד טוב ולא כ"כ נעים בפרט באתרי תמונות .
צריך לעשות שבכל דף שנכנסים אליו יופיעו כל התמונות של אותו הדף במקום של תמונות נבחרות .
וכל לחיצה על תמונה מסויימת תביא את אותה התמונה בהגדלה .
לשנות את הפונטים או לסדר בהם משהוא בתצוגה .
לשנות קצת את המעבר על כפתורי הרולאובר ולמרכז את התפריט הנגלל .
את דף הביוגרפיה אפשר לבטל ולהביא את הטקסט לדף הבית מתחת לתמונות בתצוגה .
ולהכניס לדף הקישורים קישור לפורום שלנו ...
והתמונה של העגורים ממש מעלפת ..
נכתב ע"י אברהם;351326:תמיר, ציטוט מהביוגרפיה שלך:
כולי תקווה שתהנו מהתמונות ומהאתר, אם נשאר לכם טעם של עוד תוכלו לחזור לכאן לצפות בתמונות החדשות שמתעדכנות מדי שבוע ואף להגדיל מהן תמונות לביתכם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים