- הוסף לסימניות
137 ס"מהארכה של השולחן תצר את הכניסה וזה לא מומלץ. אם יפתחו את התנוא\מקרר יהיה קשה לעבור שם.
מה האורך כרגע של השולחן מכל צד? ייתכן שהפתרון הוא פשוט לקנות כסאות צרים יותר.
137 ס"מהארכה של השולחן תצר את הכניסה וזה לא מומלץ. אם יפתחו את התנוא\מקרר יהיה קשה לעבור שם.
מה האורך כרגע של השולחן מכל צד? ייתכן שהפתרון הוא פשוט לקנות כסאות צרים יותר.
מצד אחד 76 ס"ממה האורך של השולחן?
לכאורה הכי פשוט זה להחליף את הכיסאות לכיסאות צרות.
התקן לסועד זה 60 במקרה הדחק 50מצד אחד 76 ס"מ
מהצד השני 136 ס"מ
יש סיכוי ל5 כסאות?
כיסא בר 40 ס"מ רוחב - 40*3=120 ועוד מרווחים - לבדוק אם אפשרי.מצד אחד 76 ס"מ
מהצד השני 136 ס"מ
יש סיכוי ל5 כסאות?
אני מכירה את הכסאות האלו, הן הכי צרות שקיימות בכסאות בר מרופדות.תבדקי אם יש אפשרות להוסיף חתיכת שיש/מהחומר של הארונות בצורה שיתקפל על הארון המסומן(מקווה שמספיק מובן)
יש כסאות בר קטנים וצרים (וגם פחות נוחים ) תמדדי כמה מקום יש לך שם, יש מצב שיכנס עוד אחדצפה בקובץ המצורף 1863719
יכול להיות שיש אפשרויות לנקות מהרצפה את הלכלוך שיווצר אם תפרקו את השולחן. מציעה לך להתייעץ עם איש שיש לפני שאתה מחליט לא לפרק.. אומרת את זה כאחת שעובדת בחברת שיש.שולחן מטבח משיש עם רגל יורדת,
אני תכננתי שיכנסו 5 כסאות 3 מצד אחד ועוד אחד מצד שני,
למעשה נכנסים 2.5 כסאות מצד אחד ומצד שני כסא אחד + ,
מה שיוצא שכרגע יש רק 3 מקומות וזה לא מספיק לי..
מבחינת המרחק לארונות המקבילים עד השולחן יש שם 125 ס"מ.
להחליף את השיש של השולחן הייתי רוצה ועושה,
אבל הרגל כבר מקובעת בקרמיקה למטה, ובטח יראו סימן אם יחליפו את מיקומה..
הבו רעיונות כיצד להאריך בצורה יפה שיהיה ניתן להוסיף עוד כיסא מכל צד?
צפה בקובץ המצורף 1863702
מהיכן לך שיש אפשרות?יכול להיות שיש אפשרויות לנקות מהרצפה את הלכלוך שיווצר אם תפרקו את השולחן. מציעה לך להתייעץ עם איש שיש לפני שאתה מחליט לא לפרק.. אומרת את זה כאחת שעובדת בחברת שיש.
בהצלחה
ואגב מה שהייתי עושה זה להאריך את השולחן לכיוון היציאה מהמטבח בעוד כחמישים ס"מ ואז יש לך מקום לחמישה כסאות. במקום רגל שיש יורדת הייתי עושה איזושהי תמיכה לשולחן בפנים יותר כדי שיהיה מקום לרגליים של מי שישב במעבר.יכול להיות שיש אפשרויות לנקות מהרצפה את הלכלוך שיווצר אם תפרקו את השולחן. מציעה לך להתייעץ עם איש שיש לפני שאתה מחליט לא לפרק.. אומרת את זה כאחת שעובדת בחברת שיש.
בהצלחה
כמו שכתבתי אני עובדת בחברת שיש צריך שאיש שיש יבוא ויראה לא הבטחתי שיש אבל מניסיון יכול להיות.מהיכן לך שיש אפשרות?
ואז זה יוצא שולחן ר, לא? נשמע לי מכער נורא..ואגב מה שהייתי עושה זה להאריך את השולחן לכיוון היציאה מהמטבח בעוד כחמישים ס"מ ואז יש לך מקום לחמישה כסאות. במקום רגל שיש יורדת הייתי עושה איזושהי תמיכה לשולחן בפנים יותר כדי שיהיה מקום לרגליים של מי שישב במעבר.
אתה יכול להגדיל את הנגרות בפנים ויהיה לך עוד אחסון שיהווה תמיכה.
לרגליים צריך בליטה של 30 ס"מ
אור- עד , בערך 1500 שחמטבח מהמם !!!
מאיפה הנברשת מעל השולחן?
ואפשר לדעת בערך מה המחיר?
ואז זה יוצא שולחן ר, לא? נשמע לי מכער נורא..
קודם כל זה גבר או אשה?ואז זה יוצא שולחן ר, לא? נשמע לי מכער נורא..
אישה, אה הבנתי..קודם כל זה גבר או אשה?
תיארתי לעצמי לפי השם שזה גבר אבל כולם פה פנו בלשון נקבה שאני כבר לא בטוחה באיזה לשון לפנות..
זה לא יוצא ר זה פשוט להגדיל את השולחן לעומק. שהעומק יהיה כמו הרוחב בערך. נכון זה פחות יפה אבל איזה ברירה אחרת יש לך?
כאמור, סיכוי גדול מאוד שאפשר לפרק את הרגל בלי שזה ישאיר עקבות.יכול להיות שיש אפשרויות לנקות מהרצפה את הלכלוך שיווצר אם תפרקו את השולחן. מציעה לך להתייעץ עם איש שיש לפני שאתה מחליט לא לפרק.. אומרת את זה כאחת שעובדת בחברת שיש.
בהצלחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים