בת כמה היא? מגיל חינוך חובה יש ביטוח תאונות אישיות שמכסה את התלמידים 24 שעות ביממה (גם אם הם בבית) ואז יש מקום לתבועלפני כמה חודשים הבת שלי נפלה ונעשה לה חתך בפנים ונשאר צלקת,
יש מה לתבוע ?
יש בטוח על זה?
זה קרה בגן.איפה זה קרה?
(לא איפה בפנים כן?)
אמור להיות ביטוח תלמידים, תבדקי את זה.זה קרה בגן.
אסטטיקה זה הרבה מאוד בתביעהזה קרה בגן.
אבל תכלס חוץ מאסטטיקה אין כלום.
נראה לי זה רק אם מושבתים בבית ל90 יום ח"ואמור להיות ביטוח תלמידים, תבדקי את זה.
אפשר לבד. לדעתי עדיף עו"ד שמתמחה בתביעות נגד חברות ביטוח.איך נגשים לזה עדיף עו"ד?
או שאפשר לבד?
לא. זה כיסוי אחר. יש כיסוי לנכות קבועה או זמנית ח"ונראה לי זה רק אם מושבתים בבית ל90 יום ח"ו
מאיפה המידע הזה? הוא לא מדוייק ולא נכון.לגבי ביטוח תלמידים זה הכיסוי ולהוציא מהם זה דבר קשה מאד
ולשאלתכם על אסתטיקה:
בהתאם לתנאי הפוליסה, הנכות נקבעת על פי המבחנים הקבועים בתקנות הביטוח הלאומי (קביעת דרגת נכות לנפגעי עבודה), תשט"ז 1956 על כל תיקוניהם, למעט תקנה 15 ו/או 16 לאותן תקנות, למעט דרגת נכות כאמור אשר נמוכה מ-5% ולמעט דרגת נכות בגין צלקות אסתטיות.
וגבי שאלה נפוצה על ביטוח שיניים:
לא. הפוליסה אינה מכסה טיפול בחבלות שיניים ו/או הוצאות רפואיות בגין טיפולי שיניים. קיים הסדר במסגרת ביטוח בריאות ממלכתי תשנ"ד-1994 לטיפול בחבלות שיניים לילדים ונוער עד גיל 18, דרך קופות החולים שבהן מבוטחים הילדים, במרפאות הקופה או במרפאות הקשורות איתה בהסכם ואין החזר הוצאות בגין טיפולים שבוצעו במרפאות פרטיות.
מידע נוסף ופירוט הטיפולים שניתנים מצוי באתר משרד הבריאות בקישור טיפולי שיניים לילדים ולנוער, ובאתר 'כל הבריאות' של משרד הבריאות בקישור טיפולי שיניים לילדים.
ביטוח תאונות אישיות לתלמידים
ביטוח תאונות אישיות מתבצע על ידי רשויות החינוך המקומיות כפי שמתחייב מסעיף 6(ד'1) לחוק לימוד חובה. הביטוח מעניק כיסוי ביטוחי לתלמידים שנגרם להם היזק גופני כתוצאה מתאונה שאירעה במקום כלשהו בשטח מדינת ישראל והשטחים המוחזקים, בכל ימות השנה, בכל שעה משעות היממה, בין שיש לה קשר לפעילות המוסד החינוכי ובין אם לאו.
הביטוח מקנה לתלמידים זכאות לפיצויים עקב היזק גופני כתוצאה מתאונה כהגדרתם בפוליסה ובכפוף לתנאים ולחריגים המצויים בה, במקרים שלהלן:
סכום הביטוח הבסיסי הינו בסך – 376,000 ₪
- מוות כתוצאה מתאונה.
- נכות מלאה וקבועה.
- נכות חלקית וקבועה.
- נכות זמנית – בתנאי שלנפגע תהיה נכות זמנית 55 ימים רצופים לפחות.
- החזר הוצאות רפואיות שאינן מכוסות על פי חוק ביטוח בריאות ממלכתי.
סכום ביטוח מוות מתאונה הינו בסך – 141,000 ₪
סכום ביטוח לנכות זמנית פיצוי יומי הינו בסך – 199 ₪
תקופת ימי המתנה – 55 ימים
פרמיה לתלמיד – 69 ₪
אפשר קצת יותר פרטים?אני אישית הוצאתי על צלקת אסטטית.
הבת שלי פתחה את המצח בצורה מאוד מכוערת ולא יפה. נשארה לה צלקת רצינית למרות כל המשחות שניסיתי. הייתי אצל פלסטיקאי מומחה והבאתי ממנו המלצה לטיפול וחוו"ד על הפגיעה האסטטית. עם כל החומר הגשתי תביעה והוצאתי סכום של כמה אלפי שקלים.אפשר קצת יותר פרטים?
אצל הבת שלי יש לה קרחת בגבה פס כזה שלא צומח שם שער.הבת שלי פתחה את המצח בצורה מאוד מכוערת ולא יפה. נשארה לה צלקת רצינית למרות כל המשחות שניסיתי. הייתי אצל פלסטיקאי מומחה והבאתי ממנו המלצה לטיפול וחוו"ד על הפגיעה האסטטית. עם כל החומר הגשתי תביעה והוצאתי סכום של כמה אלפי שקלים.
אציין שאני עובדת בתחום של הביטוח אז היה לי יותר קל להתנהל מולם ולכן אני ממליצה להתייעץ עם עו"ד כי אני לא יודעת את היקף הצלקת אצלכם
ממליצה לך שוב להתייעץ עם עו"ד, הם יגידו לך מראש אם יש בכלל מקום ועילה לתביעה.אצל הבת שלי יש לה קרחת בגבה פס כזה שלא צומח שם שער.
מעניין אותי לשמוע על זהבת כמה היא? מגיל חינוך חובה יש ביטוח תאונות אישיות שמכסה את התלמידים 24 שעות ביממה (גם אם הם בבית) ואז יש מקום לתבוע
כדאי לקחת עו"ד כדי שידע להגיש נכון את התביעה. יש פה עניין שהיא בת ויש פגיעה אסטטית וכדו'
שיניים קבועות או זמניות?מעניין אותי לשמוע על זה
הבן שלי נפל מחוץ לחיידר
ושבר את שתי שיניו הקדמיות
האם אפשר לתבוע את הביטוח של החיידר (במידה וקיים) על השלמת שיניים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים