- הוסף לסימניות
יש לך טל?ממליצה לך שוב להתייעץ עם עו"ד, הם יגידו לך מראש אם יש בכלל מקום ועילה לתביעה.
יש את עו"ד נתנאל רוט, רונן מורנו, ארביב. הם טובים ואמינים.
יש לך טל?ממליצה לך שוב להתייעץ עם עו"ד, הם יגידו לך מראש אם יש בכלל מקום ועילה לתביעה.
שיניים קבועותשיניים קבועות או זמניות?
על שיניים זמניות (חלביות) אין אפשרות לתבוע
על קבועות, כן.
ולא תובעים את החיידר אלא את העיריה. ביטוח תלמידים נעשה דרך העירייה שמבטחת את כל הילדים שגרים באותה עיר.
נתנאל רוט תבדקי אצלו באתר.יש לך טל?
תודה רבה רבה!!!נתנאל רוט תבדקי אצלו באתר.
השאר אחפש
תבדקי קודם מול העיריה איפה הביטוח ותבדקי מולם. יכול להיות שיש להם מרפאות בהסדר שהם משלמים ישירות.שיניים קבועות
אני אמורה לשלם ואז לשלוח לעירייה את החשבונית, או שהעירייה תשלם ישירות למרפאת שיניים?
תודה על המידע.תבדקי קודם מול העיריה איפה הביטוח ותבדקי מולם. יכול להיות שיש להם מרפאות בהסדר שהם משלמים ישירות.
בזמנו המליץ לנו בני פישר על ד"ר עידו ליסי משערי צדק. הוא ממש מקצועי.@bnoya, לא בנושאי ביטוח, האם תוכלי להמליץ על פלסטיקאי, או על טיפול לשיפור הצלקת?
מחפשת המלצה כזו בעקבות פציעה דומה.
האם מדובר בעו"ד ארביב מבסר 4 בני ברק?ממליצה לך שוב להתייעץ עם עו"ד, הם יגידו לך מראש אם יש בכלל מקום ועילה לתביעה.
שיניים זמניות (חלביות). כן מכסה נזק לשיניים קבועות (בשריות)
לגבי ביטוח שינייםולא תובעים את החיידר אלא את העיריה. ביטוח תלמידים נעשה דרך העירייה שמבטחת את כל הילדים שגרים באותה עיר.
פעם כך זה עבד הייתי מבצעת השלמה שולחת חשבונית קבלה + צילומים ומקבלת החזרשיניים קבועות
אני אמורה לשלם ואז לשלוח לעירייה את החשבונית, או שהעירייה תשלם ישירות למרפאת שיניים?
כן. לא מכירה אישית. שמעתי רק המלצות עליוהאם מדובר בעו"ד ארביב מבסר 4 בני ברק?
אני קיבלתי מהביטוח תלמידיםמעניין אותי לשמוע על זה
הבן שלי נפל מחוץ לחיידר
ושבר את שתי שיניו הקדמיות
האם אפשר לתבוע את הביטוח של החיידר (במידה וקיים) על השלמת שיניים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים