שחררה את הפעוט המתולתל מהעגלה והרימה אלי עיניים עייפות.
"מה איתך?"
"אני בסדר, את זו שנראית שחייבת שינה איכותית." אני מנסה לתת אמפתיה או כח או מה שהיא זקוקה לו עכשיו.
"כן, אני באחת התקופות העמוסות בחיים וברוב טפשותי הכנסתי לתקופה המטורפת הזו גם את הגמילה."
"וואו, גומלת את מוישי? כל הכבוד." אני באמת מופתעת.
"ת'אמת מתחרטת שהתחלתי עכשיו, אני סתם מתוסכלת. בנתיים יש יותר פספוסים מהצלחות. מקווה בקרוב לראות את המרווחים בינהם".
העיניים שלה עוקבות אחרי הקטנטן שנהנה לרדוף אחרי חבורת יונים.
"והריח" היא נאנחת. "כבר נהיה לי קשה לסבול אותו. פשוט צחנה. לא יודעת איך מסתדרים עם זה.
הייתי בטוחה שהוא כבר בשל שדיברתי על גמילה, במבט לאחור אני חושבת שהיינו צריכים לחכות עוד קצת. אני רואה את החברים שלו נגמלים אחד אחרי השני ורק אנחנו תקועים.
"קניתי אפילו ספר שקיבלתי עליו המלצות שהוא הספר של הגמילה. בנתיים שוכב לי בארון מעלה אבק."
"אבל תאמיני" העיניים שלה מוארות פתאום כשהיא מסיטה אותם אלי, מפסיקה לרגע את המעקב האדוק אחרי אריאל הקטן שלה.
"נס שבשידוכים לא ידעתי מה זה בעל מעשן, לא הייתי רוצה לוותר על מוישי על כזו שטות!"
סריקות במוקדי הנזק: מאחורי כל כותרת על נזק לרכוש עומדת עבודה קפדנית של שמאי. בתקופה שבה המדינה כולה עוסקת בשיקום, שמאות רכוש היא לא רק מקצוע - היא כלי חיוני להחזרת המשק לשגרה. בואו לרכוש מיומנות מקצועית ברמה הגבוהה ביותר במסלול המותאם במיוחד לבני תורה, ולהשתלב באחד התחומים הרווחיים והיציבים ביותר כיום.