גם אחיותי בחדש..מאיפה הבאת את זה?
אחותי ב'חדש' מתחילה מחר, ומאמינה שעוד כמה סמינרים...
נכתב ע"י יונה יונה;2217735:זה נכון ולא נכון.
הייתי שכנה של גן עירוני גלאי 3 ב-3 שנים האחרונות.
הילדים שצורחים ביום השני צורחים בערך עד חנוכה...
סיוט כל בוקר, לא באמת עוזרת להם ההדרגה.
ויש ילדים כמו הבת שלי שתיכנס מחר לגן תעשה לי שלום ו... זהו.
נכתב ע"י עחאי;2218259:אין כאן נכון ולא נכון כלפי הגננות
הבת שלך נכנסת יופי? נהדר! אבל היא אחת חלקי 30 ויותר ילדים
את מצפה שמי שמתרגל מהר ישאר ומי שבוכה תהיה לו הדרגה?
וההדרגה עוזרת במובן מסוים, לדעתי
נכתב ע"י עחאי;2218259:אין כאן נכון ולא נכון כלפי הגננות
הבת שלך נכנסת יופי? נהדר! אבל היא אחת חלקי 30 ויותר ילדים
את מצפה שמי שמתרגל מהר ישאר ומי שבוכה תהיה לו הדרגה?
וההדרגה עוזרת במובן מסוים, לדעתי
נכתב ע"י GRN;2218635:לדעתי דירוג בכניסה למסגרת חדשה בגיל הצעיר הוא חיוני מאוד, פלא בעיניי שזה נראה לכן מיותר.
נכתב ע"י חפציבה;2218655:ברור שצריך דירוג, אבל יש גנים שמגזימים
אצל הילד שלי ביום ההיכרות עם האמהות דווקא התחשבו ועשו יום קודם אחה"צ
אבל שעות ההדרגה הם (בגן פרטי שמסתיים כל יום ב-1 בצהרים):
היום - יום ה' - 8:30-10:30
יום ו' - 8:00-11:00
יום א' - 8:00-11:00
יום ב' - 8:00-12:00
יום ג' והלאה - 8:00-13:00
אז נכון שחייבים דירוג, במיוחד בגיל קטן - אבל כאילו יש הבדל לילדים אם ביום שני (אחרי 4 ימים בגן) הם יגמרו שעה קודם או שעה אחר כך... ולאמהות זה כן משמעותי...!
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2218857:זה הכי משמעותי - לגננת.
את יודעת מה זה לנחות לעבודה? ככה בבום? היא צריכה להתרגל (:
החופש - עם כל מגרעותיו הוא גם לטובתכן, אמהות יקרות.
נסו לתאר לעצמכן את הגננת השחוקה שעובדת ללא הפסקה (וזה שוחק הרבה יותר מעבודות משרדיות כאלו ואחרות) - ראו ערך גננות במעונות שעובדות כמעט ללא חופשות. הן מתחלפות בקצב...
אבל לגבי ההדרגה - הבעיה הגדולה היא - שבעוד ביולי אוגוסט אפשר למצוא פתרונות - קיטנות, שכנה / אחות מורה שמתנדבת לשמור, גם הבחורות בחופש ויכולות לשמרטף וכו' הרי שהחל מאחד באוגוסט אין שום פתרון - חוץ מהאמא היקרה שתוותר על העבודה בימים אלו (אלא אם כן, יש לכן שוויגער מקסימה שלא עובדת וגם גרה באותה עיר וגם מוכנה לשמור על הילדים, כמו שלי...)
נכתב ע"י פקאן;2218900:זו לא סיבה להוציא לחופשה של חודשיים את כל ילדי ישראל מגיל 3 ומעלה. יש פתרונות חילופיים לבעית השחיקה, למשל- להביא גננות מחליפות, כאלו שרוצות להכנס למערכת או אפילו תלמידות במסלול גננות.
גם בחו"ל יש חודשיים חופש. אבל אין מציאות כזו שהעול לפתרון לילדים נופל על ההורים! יש קמפים מאורגנים ברוב רובו של החופש.
זה בדיוק הענין.
ולכן זה מפוצץ שבנוסף לכל ההדרגות עוד דוחים את תחילת שנה בכמה ימים, כי חופשה של 62 ימים לא הספיקה להתארגנות.
מי אמור לשאת בנזק הזה? של הפסד ימי עבודה כפול 30 אמהות/אבות? של ביטול תורה של אבות שיוצאים מהכולל? וכל שנה זה קורה וכולם שותקים. מקסימום פותחים אשכולות חסרי תועלת בפרוג..![]()
נכתב ע"י בפוטנציאל;2220198:ואילו שטוענים בגאווה שהילד אמר שלום ונפרד במהירות -הייתי חוששת לקשר שלהם עם ההורים.
נכתב ע"י efrat1;2220576:זה לא ברצינות. נכון?
זה לחלוטין ענין של אופי.
יותר מזה- ככל שהילד נפרד בקלות יותר, מעיד שההקשרות שלו בטוחה יותר. בסיס בפסיכולוגיהנכתב ע"י efrat1;2220576:זה לא ברצינות. נכון?
זה לחלוטין ענין של אופי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //